آوریل ماه سیر است! – استیسی شولمن رژیم متعادل


همه چیز مربوط به باشگاه است: کلمه سیر از کلمه انگلیسی قدیمی گرفته شده است کلیسای کوچک، معنی اصلاً نیزه ها و نیزه ها ، مانند بیماری نمادین نیزه. سیر یک گیاه گلدار چند ساله است که در شمال از گل های صورتی تا بنفش تولید می کند. پیاز سیر می تواند تا 20 حبه متفاوت از نظر شکل نگه دارد

نکته شماره 1: سیر یکی از پیازهای خانواده است و از خویشاوندان نزدیک سورگوم ، پیاز ، تره و پیاز است.

نکته شماره 2: سیر سرشار از ویتامین C ، B ، A ، K و سلنیوم است

نکته شماره 3: فرصتهای سلامتی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • رفع علائم سرفه و سرماخوردگی
  • بهبود فشار خون بالا و سوابق دانشگاه
  • کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی
  • کاهش خطر ابتلا به زوال عقل
  • جلوگیری از بیماریهای عصبی
  • التیام زخم
  • سلامت استخوان
  • تنظیم قند خون
  • کمک به هضم غذا
  • محافظت از ایمپلنت ها
  • و خیلی بیشتر!

نکته شماره 4: بهترین راه برای لذت بردن از سیر ، برش ، خرد کردن ، برش دادن ، برش یا حتی آب میوه است
کلم پخته شده با میوه یا کلمبخش

2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 سر کلم بزرگ ، جدا شده به گلها
1⁄3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده و پنیر نمک زده و فلفل سیاه به مزه
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه اضافه کنید

جهت ها

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) بشویید. یک ظرف بزرگ را بشویید.

روغن زیتون و سیر را در یک کیسه بزرگ قابل استفاده مجدد بریزید. گل کلم را اضافه کرده و تکان دهید تا مخلوط شود. در ظرف گاز آماده شده بریزید و نمک و فلفل را بپاشید تا مزه دار شود.

به مدت 25 دقیقه بپزید و نصف آن را هم بزنید. روی آن پنیر پارمزان و جعفری بریزید و به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا طلایی شود

دیدگاهتان را بنویسید