استراتژی های رژیم غذایی مناسب برای تغذیه سالم


انتخاب غذای سالم

در قرن گذشته ، زندگی مردم تغییر کرده است. در اوایل دهه 20ث قرن ، متوسط ​​زمان تولد زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال است. در سال 2021 ، طول عمر متوسط ​​حدود 77 سال است (1)به انتظار می رود که این تورم فزاینده در آن دوره به طور متوسط ​​تا 85 سال تا سال 2125 افزایش یابد. لازم به ذکر است که این تغییر در درجه اول ناشی از کاهش نرخ مرگ و میر زودرس و نه افزایش بیشتر در طول زمان بود. به همین دلیل ، بیشتر و بیشتر مردم در دوره ای زندگی می کنند که می توان آن را “بزرگسالی بزرگسال” طبقه بندی کرد. در حال حاضر ، 13 درصد از جمعیت ایالات متحده بالای 65 سال یا 4 درصد هستند ، در حالی که 4 درصد در سال 1900 بود. (2)به بنابراین ، مهم است که تحقیقات در مورد اثرات پیری در زمینه بالینی و انرژی برای ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی مورد بحث قرار گیرد.

تغذیه بدون توجه به سن افراد مهم است زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی از سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، رژیم غذایی سالم به دلیل تفاوت در مصرف انرژی و مصرف انرژی با افزایش سن ، بیشتر برای افراد مسن مهم است. ضعف های تعادل انرژی را می توان با عوامل متعددی مانند کاهش گرسنگی و افزایش سیری واسطه کرد. (3)، تغییرات در سطح قند خون (4)، اختلال در تولید هورمون (5)، تغییرات در طعم و عطر (6)، کاهش نوع غذا (7) و مسائل بهداشتی و اجتماعی (8)به همچنین ، با افزایش سن ، محققان کاهش میزان مصرف انرژی در زمان استراحت بدن را نیز مشاهده کرده اند.(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، هضم و ذخیره مواد غذایی مصرف شده(10)به در مجموع ، این تغییرات انرژی زمانی اتفاق می افتد که ما استراتژی های تغذیه م effectiveثری را برای کمک به افراد سالم و پیر نگه داریم.

راهکارهای تغذیه سالم برای کمک به سالمندان در سلامت سالمندی

  • شامل گروه های غذایی که مواد مغذی بدون سطوح بالا را تامین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (از هر نوع و رنگ) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، آرد گندم سبوس دار و برنج قهوه ای) ، غلات و حبوبات لبنیات بدون چربی یا لبنیات کم چرب برای جبران مجدد ویتامین ها D و کلسیم (مانند شیر ، شیر لبنی ، جوز هندی) ، منابع پروتئین بدون چربی (مانند غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و روغن های چرب (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به یک موجود زنده تبدیل می شوند.
  • غذاهای پرچرب و کم چرب را کاهش دهید (به عنوان مثال ، غذاهای با کالری بالا اما مواد مغذی کم ، مانند چیپس ، پودینگ ، محصولات پخته شده ، نوشابه و غیره. الکل).
  • چربی و چربی های ترانس (مانند محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مقدار زیادی الکل بنوشید تا به درستی هیدراته شوید و از کم آبی جلوگیری کنید. افزایش سن و داروهای خاص می تواند نیازهای خشکسالی را تحت تأثیر قرار دهد. افراد مسن باید روزانه دو تا سه لیتر آب به شکل آب (در اصل) ، چای های گیاهی ، سوپ ها و غذاهای الکلی – مانند آب و سوپ) مصرف کنند.
  • طبق دستورالعمل ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر زمین خوردن ، رگ به رگ شدن ، بیماری های قلبی عروقی ، خونریزی ، برخی سرطان ها و دیابت ، مزایای مرتبط با پیری سالم را ارتقا دهید.(11)به

نویسنده: Rohit Ramadoss ، MS ؛ Stella L. Volpe ، Ph.D. ، RDN ، FACSM ، ACSM-CEP ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی

منابع

  1. NVSS – امید به زندگی. (2021 ، 10 مارس).
  2. مشخصات 2017 آمریکایی های قدیمی | forward.org.
  3. شواهدی برای عدم کفایت سالمندی: تغییر حماقت و گرسنگی در سالمندان سالم در مقابل بزرگسالان جوان | مجله فیزیولوژی آمریکا-روانشناسی تنظیم ، یکپارچه و مقایسه ای.
  4. Campfield، LA، Smith، FJ، Rosenbaum، M.، & Hirsch، J. (1996). غذای انسان: شواهدی با هدف بیولوژیکی با استفاده از مدل اصلاح شده علوم اعصاب و بررسی رفتارهای رفتاری ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). عملکردهای هورمونی در بزرگسالی: تغییرات و مکانیسم ها. مهندسی و توسعه ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Doty، RL، Shaman، P.، Applebaum، SL، Giberson، R.، Siksorski، L.، & Rosenberg، L. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. Mt، F.، & Kj، S. (1985). نشان دادن الگوهای مصرف بر اساس عادات غذایی: غذاها و انواع مختلف غذاها در رژیم غذایی بزرگسالان آمریکایی. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. De Castro، JM، and de Castro، ES (1989). نمونه ای از اختلال خوردن ناگهانی فرد: تأثیر حضور دیگران. مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG ، & Young ، JB (1990). تاثیر سن بر بدن سازی و تعیین سطح استرس مجله آمریکایی فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233-E238.
  10. اثرات حرارتی تغذیه بر تعادل انرژی در مردان سطح – اول – مجله تغذیه و متابولیسم 1983 ، جلد. 27 ، شماره 1 – نویسنده کارگر.
  11. گزارش علمی | health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید