اکتبر ماه پاستا است! نمایش شش غذای ماکارونی مورد علاقه من – اوسینگا نوتریشن

اکتبر ماه پاستا است! نمایش شش غذای ماکارونی مورد علاقه من – اوسینگا نوتریشن


ماه مورد علاقه من در سال است و حتی خبر بهتری – اکتبر ماه پاستا است!

امروز روش‌های جدید و مناسب‌تری برای لذت بردن از پاستا را به شما نشان می‌دهم – این یک غذای اصلی همه کاره و خوشمزه است! من در واقع شش دستور پخت ماکارونی مورد علاقه ام را امروز با شما به اشتراک می گذارم.

برای تهیه ماکارونی «برای شما بهتر»، من باید 3 نکته را به اشتراک بگذارم:

  • گوشت را با جایگزین های گیاهی جایگزین کنید بیایید سعی کنیم جایگزین های گیاهی را جایگزین دستور العمل های سنتی ماکارونی حاوی گوشت کنیم! کاهش مصرف گوشت، به ویژه مصرف گوشت قرمز، می تواند منجر به کاهش بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطان ها شود. دستور العمل های زیر، من از حبوبات مختلف استفاده کرده ام. حبوبات جایگزینی غنی از پروتئین و فیبر برای افزودنی های سنتی گوشت ما هستند.
  • پاستا با سس های خامه ای “Better-For You”. – من مشتاق سس ماکارونی خامه ای هستم، اما همیشه بعد از خوردن آن احساس خوبی ندارم! برای این دستور العمل ها، من به جای خامه، ماست یا شیر گیاهی را در آن قرار داده ام تا احساس سنگینی را که ممکن است بعد از آن غذا احساس کنیم، کاهش دهم.
  • پاستا را با سبزیجات پر کنید – اکثر ما به اندازه کافی سبزیجات دریافت نمی کنیم، پس سبزیجات را با آن پاستا بسته بندی کنید! برای این دستور العمل ها، سبزیجات به خوبی در هر ظرف گنجانده شده اند، که واقعاً بافت و طعم خوبی به آن اضافه می کنند. سبزیجات مقدار زیادی ریز مغذی و فیبر اضافه می کنند که هر دو غذا را در شاخص گلیسمی پایین نگه می دارد – پاستا نیز شاخص گلیسمی پایینی دارد! این بدان معناست که پس از این وعده غذایی خوشمزه دچار افت انرژی نخواهید شد.

کوفته اسپاگتی و نخود

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

  • 15 اونس نخود پخته شده
  • 1/2 فنجان خرده نان ساده
  • 2 تخم کتان
  • 1/4 فنجان ریحان
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 فنجان سس پاستا
  • 8 اونس پاستا
  • پاستا را طبق دستور روی جعبه بپزید.

  • 6 ماده اول را در غذاساز یا مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و عمدتاً یکدست شود.

  • از یک قاشق کوچک خمیر کوکی یا قاشق اندازه گیری برای جمع آوری یک قاشق غذاخوری پر از خمیر کوکی استفاده کنید و به شکل توپ در بیاورید. شما باید 14 کوفته به اندازه توپ گلف داشته باشید. (اگر به نظر می رسد که مخلوط خیلی مرطوب نیست، 1 تا 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری دیگر اضافه کنید.)

  • روغن را در یک تابه بزرگ روی متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن، کوفته های نخود را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید و همه طرف ها را قهوه ای کنید تا طلایی شوند.

  • با پاستا و سس گوجه فرنگی سرو کنید!

سس پاستا عدس و پاستا روتینی

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

  • 8 اونس پاستا روتینی
  • 2 فنجان عدس پخته شده
  • 2 فنجان ها سس پاستا
  • 2 فلفل دلمه ای
  • 1 پیاز سفید خرد شده
  • 3 میخک ها سیر خرد شده
  • 3 اسفناج مشت
  • 1/4 فنجان مخمر تغذیه ای
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز

فتوچین آلفردو روشن شده

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

  • 8 اونس فتوچین
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 1 فنجان آبگوشت سبزیجات
  • 3/4 فنجان شیر/شیر بادام
  • 1/2 فنجان پارمزان/ پارمزان وگان
  • 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی/ماست گیاهی
  • فتوچین را طبق دستورالعمل جعبه بپزید.

  • در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن را گرم کنید. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. آرد را به طور یکنواخت روی آن بپاشید، سپس هم بزنید و بپزید تا مخلوط کمی طلایی شود.

  • در حین هم زدن، هر بار 2 قاشق غذاخوری آب گوشت را به تدریج اضافه کنید، منتظر بمانید تا مخلوط کاملاً یکدست شود و قبل از اضافه کردن آب بیشتر، صبر کنید. مخلوط را به جوش بیاورید، سپس به تدریج شیر را در حین هم زدن بریزید. بگذارید بجوشد و 2 تا 3 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.

  • از روی حرارت بردارید و در صورت استفاده پارمزان و ماست را اضافه کنید. نمک، فلفل و مقداری فلفل قرمز را مزه دار کنید.

  • پاستا را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. لذت بردن!

آلفردو فلفل قرمز بوداده

  • 8 اونس پاستا روتینی
  • 2 فنجان گل کلم
  • 1/2 فنجان کاشوبادام هندی
  • 4 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 بزرگ فلفل دلمه ای
  • 1/4 فنجان مخمر تغذیه ای
  • 1 فنجان شیر نارگیل
  • دو قابلمه آب را به جوش بیاورید. در یک قابلمه گل کلم و بادام هندی را اضافه کنید. در قابلمه دیگر پاستا روتینی را طبق دستور بسته بپزید تا آل دنته شود. گل کلم و بادام هندی را حدود 10-15 دقیقه بپزید تا هر دو نرم شوند.

  • در همین حین، روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. سیر خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. از سر حذف کنید.

  • یک ورقه پخت با کاغذ روغنی آماده کنید. فلفل دلمه ای را چند دقیقه در مایکروویو یا بخارپز سبزیجات بخارپز کنید تا نرم شود، سپس آن را به مدت 20 دقیقه زیر مرغ گوشتی قرار دهید تا کمی ذغالی شود (و نیمی از راه را برگردانید).

  • وقتی گل کلم و بادام هندی نرم شدند، آنها را با 1 فنجان شیر نارگیل کنسرو شده در مخلوط کن پر سرعت اضافه کنید. مخمر، سیر و فلفل تفت داده شده را اضافه کنید. سس را با بالا مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

  • با ماکارونی با سس مخلوط کنید و لذت ببرید!

ریحان توفو “Ricotta’ پوسته های ماکارونی پر شده

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

  • 8 اونس پوسته پاستا متوسط
  • 2 فنجان ها سس مارینارا
  • 1 مسدود کردن توفو فوق محکم
  • 1/3 فنجان تکه های موزارلای وگان
  • 1/3 فنجان ریحان تازه
  • 1/4 فنجان مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • پوسته های پاستا را طبق دستورالعمل جعبه بپزید.

  • در یک غذاساز، توفوی بسیار سفت، موزارلا، مخمر مغذی، ریحان، روغن زیتون، آب لیمو و پودر سیر را با هم ترکیب کنید. پالس کنید و در صورت نیاز، کناره های پردازنده را خراش دهید تا مخلوط تقریباً یکدست شود و ریحان خرد شده و به طور مساوی توزیع شود. بیش از حد فرآوری نکنید، توفو همچنان باید بافت کمی دانه‌دار داشته باشد.

  • 2 فنجان سس مارینارا را در کف یک قابلمه 9*9 اینچی بریزید. پوسته های ماکارونی پخته شده را با توفو ریکوتا پر کنید. پوسته های پر شده را روی سس مارینارا قرار دهید. اختیاری: پوسته های قاشقی را با سس مارینارا اضافی و تکه های پنیر وگان بریزید.

  • با فویل بپوشانید و 20 دقیقه بپزید. درب را باز کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید. بگذارید خنک شود و لذت ببرید!

لازانیا سبزی آسان

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 1 ساعت

  • 14 رشته فرنگی لازانیا
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 فنجان پیاز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری سیر چرخ کرده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 2 کدو سبز متوسط
  • 2 فنجان ها کدو حلوایی خرد شده
  • 12 اونس فلفل قرمز
  • 28 اونس گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 تعداد انگشت شماری ریحان
  • 1 اونس توفو ریکوتا
  • 2 اونس پنیر پارمزان / پارمزان گیاهی
  • 8 اونس موزارلا / موزارلا وگان
  • پاستا لازانیا را طبق دستورالعمل جعبه بپزید. آبکش کنید سپس روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید.

  • فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 13 در 9 اینچی را کمی روغن بزنید یا با اسپری پخت نچسب اسپری کنید.

  • روغن زیتون را در یک تابه پهن با دو طرف روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا شفاف شود، حدود 5 دقیقه. سیر، تکه های فلفل قرمز، کدو سبز، کدو حلوایی را اضافه کنید، گهگاهی هم بزنید تا نرم شوند اما با کمی ترش، ۵ تا ۸ دقیقه دیگر.

  • فلفل قرمز تفت داده شده و گوجه فرنگی خرد شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 5 دقیقه بپزید تا مایع غلیظ و نصف شود. ریحان را اضافه کنید.

  • به اندازه کافی مخلوط سبزیجات را داخل ظرف پخت بریزید تا کف آن را به آرامی بپوشاند (حدود 1 فنجان). چهار رشته رشته را در طول و کنار هم بچینید تا کف آن را بپوشاند. حدود نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها پخش کنید. با یک سوم پنیر پارمزان و یک سوم پنیر موزارلا بپاشید. یک سوم مخلوط سبزیجات را روی آن قرار دهید.

  • یک لایه دیگر از چهار نودل اضافه کنید سپس با باقی مانده پنیر و سبزیجات تکرار کنید. با یک لایه آخر رشته فرنگی، سبزیجات، پنیر پارمزان و پنیر موزارلا پایان دهید.

  • روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 20 دقیقه بپزید، درب آن را باز کنید و 15 دقیقه بپزید تا پنیر در اطراف لبه ها پوسته شود. برای اینکه پنیر روی آن قهوه ای طلایی شود، آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه زیر مرغ گوشتی قرار دهید. قبل از سرو 10 تا 15 دقیقه استراحت دهید.

About the author

ماریا