لینک مستقیم این دستور غذا: https://protectivediet.com/recipe/plant-based-charcuterie-board
فرانسوی ها از Charcuterie لذت می برند. ایتالیایی ها آنتی پاستو به معنای «قبل از غذا» می خورند، زیرا در ایتالیا این بشقاب مهمانی به عنوان غذای اول سرو می شود. در تابستان، زمانی که سبزیجات و میوهها تازهترین هستند، آنها را در مرکز این غذای فراموشنشدنی پیش غذا یا غذای اصلی تعاملی به نمایش میگذارم. بشقاب گیاهی خود را با دیپ های خامه ای بدون لبنیات، اسپری ها، پنیر، کراستینی ترد، چیپس غلات کامل یا نان سیر نرم پر کنید. این یک راهنمای قابل تنظیم از جفتهای لایههای طعم، لقمههای غوطهور شده، و لقمههای لذیذ برای خشنود کردن دوستان کنجکاو گیاهی و خواران کوچک حساس شما است. سرو کردن پیش غذاها و وعدههای غذایی خاص با جذابیت چشم، آنها را جذب میکند و برای محافظت بیشتر بازمیگردند.