سالاد تاکو کینوا وگان – آشپزخانه دنج هلو


این سالاد تاکو کینوا که در یک قابلمه ساخته شده و در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود ، برای وعده های غذایی آخر هفته مناسب است! این گیاه گیاهی ، فاقد گلوتن است و برای تهیه غذا مناسب است.

در بالا یک کاسه بزرگ سفید پر از سالاد کینوا ، آووکادو و نیمه عمر را مشاهده کنید

شکل دستور غذا

  • ظاهر غذا: گیاهخوار ، گیاهی ، بدون گلوتن ، بدون سویا ، بدون آجیل
  • ظرف کمتر از 30 دقیقه در یک گلدان بسازید
  • سفارشی سازی آسان
  • بهتر است به تنهایی یا با سبزیجات ، تاکو ، بوریتو و موارد دیگر.

من همه در مورد دستور العمل های ساده با استفاده از غذاهای اصلی شیرینی های سالم هستم. این سالاد کینوا تاکو هیچ تفاوتی ندارد و با سایر دستور العمل های غذای مورد علاقه من مانند تابه کینوا لوبیا سیاه ، آنچیلادای لوبیا سیاه گیاهی و سوپ لوبیا سیاه بسیار مناسب است.

آنچه شما نیاز دارید

مواد مورد استفاده در تهیه سالاد کینوا را برچسب بزنید
  • کوینو: هر رنگ کینوا در اینجا کار می کند.
  • پی: لوبیا سیاه محل پروتئین من است اما لوبیا قرمز و لوبیا قرمز نیز انتخاب های خوبی هستند.
  • گوجه فرنگی های شسته شده گوجه فرنگی هستند به ایجاد یک اسیدیته خوب کمک می کند. آب نیز برای کمک به فرآیند پخت مورد نیاز است.
  • آنیانی مومو کارشناسی ارشد لوگوی لوگوی کاغذی فاکتور ترد شدن را اضافه کنید من همچنین دوست دارم آب اضافه کنم گندم منجمد برای برخی از شیرینی ها
  • بوی شبیه به زیره کارشناسی ارشد خاکستر از طعم های معمول تاکو استفاده کنید ففته پالنی به اختیار خود باقی می ماند ، اما توصیه می شود عمق زیادی را اضافه کنید.

چگونه انجامش بدهیم

مراحل 1 تا 4 را برای تهیه سالاد کینوا آماده کنید
  1. کینوا را رها کنید در روغن زیتون حدود 2 دقیقه. این طعم کینوا را عمیق می کند و برخی از طعم های قابض را که گاهی در کینوا یافت می شود حذف می کند.
  2. ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر زمان دهید تا ادویه ها تزریق شوند.
  3. گوجه فرنگی و سوپ را اضافه کنید و روی حرارت زیاد بجوشانید پس از ذوب شدن ، آن را کم کنید تا بجوشد.
  4. بپوشانید و غرق شوید به مدت 15 دقیقه کینوا و سر را بپزید. یک قوطی لوبیا سیاه خشک شده را مخلوط کرده و بشویید تا کینوا متعادل شود.

در حین پخت کینوا ، آن را روی آن بریزید. شما می توانید فلفل دلمه ای و پیاز را به شکل کینوا برش دهید یا از آن به عنوان پر کننده در هر قسمت استفاده کنید. برای ارائه ایده ها به زیر مراجعه کنید.

ایده هایی برای خدمت

این دستور غذا برای تهیه غذا عالی است ، اما اگر شما هم مثل من هستید ممکن است از تهیه یک وعده غذایی ناهار هر روز خسته شوید. خبر خوب: این سالاد همه کاره است.

س FAالات متداول در طراحی و کمک متخصصان

آیا می توانم به جای کینوا از برنج استفاده کنم؟

من سعی نکرده ام از برنج استفاده کنم اما اگر از برنج سفید یکسان استفاده می کنید باید به جای کینوا عمل کند.

چگونه می توانید باقی مانده ها را ذخیره و دوباره جمع آوری کنید؟

برای بهترین نتیجه ، باقی مانده را به مدت 3-4 روز در یخچال نگهداری کنید. من دوست دارم غذای باقی مانده را سرد بخورم اما برای گرم نگه داشتن آنها نیز مفید است. یک وعده را در مایکروویو گرم کنید یا به یک قابلمه کوچک منتقل کنید و روی حرارت ملایم گرم کنید. در صورت لزوم مخلوطی از گیاهان دارویی را برای جلوگیری از سوختگی به هنگام تمیز کردن مجدد اضافه کنید.

آیا می توانم این را برطرف کنم؟

بله ، این تا 3 ماه خوب استراحت می کند. قبل از انتقال به محفظه فریزر ، سالاد تاکو را تمیز کنید (این چیزی است که من از آن استفاده می کنم).

آیا می توانم این کار را سریع انجام دهم؟

آره! من هنوز یک کاسه سریع سالاد کینوا تاکو با استفاده از همان دستور غذا دارم.

نمای بیرونی کاسه ای که با سالاد کینوا و قاشق چوبی پر شده است

به دنبال چند ایده ساده غذایی هستید؟

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، برنج سرخ شده کینوا را دوست خواهید داشت!

شما انجام دادید این دستور غذا؟ می توانید ستاره تنظیم کننده را the️⭐️⭐️⭐️⭐️ در دستور غذا یا مرور زیر در بخش نظرات بگذارید. من هنوز از بازخورد شما قدردانی می کنم! همچنین می توانید من را در YouTube ، Instagram ، Facebook و Pinterest دنبال کنید یا در خبرنامه من ثبت نام کنید!

در بالا یک کاسه بزرگ سفید پر از سالاد کینوا ، آووکادو و نیمه عمر را مشاهده کنید

چاپ رایگان

سالاد تاکو کینوا وگان

یک سالاد ساده 20 دقیقه ای کینوا با زمان بندی تاکو. مناسب برای تهیه غذاهای سالم!

زمان آماده سازی5 دقیقه

زمان پخت15 دقیقه

کل زمان20 دقیقه

خدمات: 5 خدمت

نویسنده: کسیدی ریسر ، RDN ، LDN

دستورالعمل ها

  • یک تابه سس متوسط ​​را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد هم بزنید. وقتی داغ شد ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. کینوا خشک شده را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید. مرتباً خرد کنید تا پخته شود.

  • مواد را اضافه کنید: مخمر ، زیره ، پودر چیلی ، حبه سیر ، حلقه های پیاز ، نمک ، زردچوبه. 30 ثانیه دیگر زمان دهید تا ادویه ها شکوفا شوند.

  • رب و آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات را به آتش اضافه کنید. روی حرارت زیاد بپزید. پس از جوش آمدن ، آن را روی حرارت متوسط ​​تا کم تا کم بجوشانید.

  • در زمان کشیدن ، با یک درب بپوشانید و خیس کنید تا تمام آب تخلیه شود ، حدود 15 دقیقه.

  • در حین پخت کینوا مواد لازم را آماده کنید. پس از پخت ، با چنگال پف کرده و لوبیا سیاه ، گشنیز و آب آن را مخلوط کنید.

  • برای تهیه سالاد ، بالای کاهو را با ذرت ، فلفل دلمه ای ، پیاز قرمز و سایر مواد دلخواه سرو کنید. از گرما یا سرما لذت ببرید.

اطلاعات

  1. پی: لوبیا سیاه ، لوبیا قرمز و لوبیا قرمز همه کار می کنند. مطمئن شوید که لوبیا را قبل از افزودن به کینوا مخلوط کرده و آبکشی کنید.
  2. بقیه: باقی مانده را در ظرف در بسته به مدت 3-4 روز نگهداری کنید. از گرما یا سرما لذت ببرید.
  3. ترجمه: لطفاً قبل از قرار دادن در فریزر در اتاق خود را خنک نگه دارید. به مدت 3 ماه فریز کنید. قبل از سرگرمی شب را در یخچال بگذرانید.
  4. نسخه قابلمه فوری من را در سالاد کینوا تاکو بررسی کنید.
  5. غذاهای آماده در وعده های غذایی برنامه ریزی شده گنجانده نشده است.

تصویر کوچک برای ویدیوی یوتیوب
ویدیوی YouTube من را در بالا ببینید که در آن نحوه انجام این دستورالعمل مرحله به مرحله را نشان می دهم!

خدمت: 1خدمتکالری: 472کیلوکالریکربوهیدرات: 81گرمپروتئین: 21گرمچربی: 8گرمپر کردن چربی: 1گرمسدیم: 380میلی گرمپتاسیم: 912میلی گرمعلوا: 16گرمدوست دارد: 4گرمویتامین A: 1284IUویتامین سی: 35میلی گرمکلسیم: 97میلی گرمفولاد: 6میلی گرم

نامه نویسنده: این دستور اولین بار در سپتامبر 2018 به اشتراک گذاشته شد. در ژوئن 2021 با عکس های جدید ، فیلم و نکات دیگر به روز شد. تنها تغییر در دستور کینوا این است که قبل از پخت در روغن زیتون آغشته شده و گشنیز بیشتری اضافه شده است.



دیدگاهتان را بنویسید