سالاد زعفران و ارزن تعطیلات زمستانی – داستان های آشپزخانه سبز

سالاد زعفران و ارزن تعطیلات زمستانی – داستان های آشپزخانه سبز


توجه: این یک غذای گیاهی است اما با خیال راحت پنیر فتا را روی آن خرد کنید.1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت / 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. ریشه ها را پوست بگیرید و به قطعات برش دهید.
3. روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده شده است قرار دهید. با روغن زیتون، دارچین و نمک بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
4. به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا نرم، طلایی و لبه ها کمی ترد شوند.
5. در چند دقیقه آخر، گردوهای گردو را اضافه کنید تا در امتداد ریشه ها تفت داده شوند.
6. در همین حین، ارزن، آب، آب و زعفران را در قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 8 دقیقه بجوشد. آن را خاموش کنید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بماند. ارزن پخته شده را در ظرف سرو بریزید و بگذارید کمی خنک شود.
7. سینی را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
8. مواد سس را با هم مخلوط کرده و روی ریشه های برشته شده بریزید.
9. کاهوی کاستل فرانکو صورتی را از وسط نصف کرده و به آرامی داخل ارزن بریزید.
8. ریشه و آجیل برشته شده را اضافه کنید.
9. با شوید و نعناع خرد شده و در آخر دانه های انار بپاشید. خدمت!



About the author

ماریا

دیدگاهتان را بنویسید