طرز تهیه پودر نان سبوس‌دار چاشنی‌شده


یک شیشه خرده نان سبوس دار چاشنی شده را در یخچال یا فریزر خود نگه دارید تا به جای پنیر پارمزان طعم، بافت و محافظت از غذاهایتان را افزایش دهد. هنگامی که پاستا، سالاد پرتاب شده یا کاسرول شما به مقداری چیز اضافی نیاز دارد، به خرده های آن برسید. سبزیجات را بپزید و در یک شام فراموش نشدنی غوطه ور با ترد و محافظ گیاهی بپزید. از خرده‌های نان سبوس‌دار چاشنی‌شده برای چسباندن کوفته‌های سبزیجات لطیف به هم استفاده کنید، یا پستوی کامل بدون روغن را با خرده‌های دانه کاج به‌جای دانه‌های کاج به پایان برسانید تا التهاب را کاهش دهید، دور کمرتان را باریک کرده و هزینه‌های غذا را کاهش دهید. ادویه ها و گیاهان نه تنها طعم و عطر دستور العمل های رژیم محافظ را افزایش می دهند، بلکه به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی بالای خود می توانند از شما در برابر بیماری های حاد و مزمن محافظت کنند. آنتی اکسیدان های موجود در ادویه ها و گیاهان آشپزی فعالیت بیولوژیکی بالایی دارند. آنها به طور فعال در کارآزمایی‌های بالینی، بالینی و درمانی برای بررسی درمان‌های جدید برای بیماری‌ها با توسعه دارویی مبتنی بر ادویه استفاده می‌شوند. با تمرکز ما بر معکوس کردن بیماری، پیشگیری و طول عمر، ادویه ها و گیاهان باید روزانه به عنوان مواد غذایی ضد پیری کاربردی ترکیب شوند. دستور العمل های رژیم غذایی محافظتی را دنبال کنید و ترکیب ادویه ها را به من بسپارید. در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که چگونه از خرده های محافظ خود لذت می برید.

جولی ماری