هفته چهارم زمستان رنگین کمان را بخورید- افسانه شماره 4 را تولید کنید: GMOs، خوب یا بد؟

هفته چهارم زمستان رنگین کمان را بخورید- افسانه شماره 4 را تولید کنید: GMOs، خوب یا بد؟


EtR به روز رسانی های برنامه:

تعطیلات مبارک برای همه! باشد که در این فصل تعطیلات شادی و رفاه داشته باشید! برای یافتن برخی از دستور العمل های مورد علاقه جولی که می توانید به جشن های تعطیلات خود اضافه کنید، اینجا را کلیک کنید!

آیا از اینکه در برخی از دستور العمل های خود شکر اضافه کرده ایم، تعجب کرده اید؟ یک افسانه رایج تغذیه ای وجود دارد که می گوید “شکر سرطان را تغذیه می کند” که درست نیست! ببینید چرا جولی به ما پیشنهاد می‌کند این حرف را نزنیم!

به هفته 4 خوش آمدید چالش میوه و سبزیجات رنگین کمان را بخورید!

مصرف میوه و سبزیجات هفته گذشته را اینجا گزارش کنید!

این هفته می‌خواهیم یکی دیگر از موارد رایج را از بین ببریم تولید اسطوره – میوه ها و سبزیجات ارگانیک و غیر GMO سالم تر از جایگزین ها هستند.

محصول GMO چیست؟

  • واژه GMO مخفف عبارت GMO است ارگانیسم اصلاح شده ژنتیکی نوعی جانور یا گیاه است که DNA آن تغییر کرده است.
  • از طریق اصلاح انتخابی، کشاورزان قرن هاست که محصولات را اصلاح می کنند تا در برابر آفات مقاومت کنند، کنترل علف های هرز را آسان تر کنند، تغذیه را تقویت کنند یا در شرایط آب و هوایی در حال تغییر زنده بمانند. بسیاری از گونه های محصولات GMO منجر به افزایش عملکرد محصول و کاهش میزان آفت کش های مورد نیاز برای استفاده شده اند.

آیا غذاهای GMO برای شما مضر هستند؟ آیا باید از آنها اجتناب کنید؟

  • این یک سوال رایج است، زیرا این محصولات اصلاح شده شهرت بدی پیدا کرده اند. بسیاری گفته اند که می توانند باعث بیماری و پیامدهای منفی سلامت شوند.
  • با این حال، وجود دارد در حال حاضر هیچ مدرک علمی مبنی بر مضر بودن محصولات GMO برای سلامتی شما وجود ندارد یا به هر طریقی به انسان آسیب برساند. در واقع، بیش از 275 سازمان علمی مستقل از سراسر جهان به این نتیجه رسیده‌اند که غذاهایی که از دانه‌های دستکاری شده ژنتیکی رشد می‌کنند، هیچ نگرانی منحصر به فردی برای سلامتی ندارند.
  • آکادمی ملی علوم ایالات متحده همچنین به این نتیجه رسیده است که محصولات GMO باعث افزایش چاقی سرطان، بیماری های دستگاه گوارش، بیماری کلیوی، اوتیسم یا آلرژی نشده اند.
  • بنابراین، در حال حاضر هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد شما باید از غذاهای GMO اجتناب کنید.

خوب، اکنون که پیشینه کمی در مورد غذاهای GMO داریم، دقیقا چه کاری انجام می دهد ارگانیک. آلی منظور داشتن؟

  • محصولات ارگانیک توسط کشاورزانی که برای برچسب ارگانیک پول پرداخت کرده اند رشد می کنند پایبند به برخی دستورالعمل های USDA مانند عدم استفاده از برخی آفت کش ها و پرورش مواد غذایی با استفاده از تکنیک های سازگار با محیط زیست.

آیا غذاهای ارگانیک برای شما سالم تر هستند؟ آیا آنها حاوی سطوح بالاتری از مواد مغذی هستند؟

  • تا امروز، هیچ مطالعه مستقیمی بر روی انسان انجام نشده است که نشان دهد غذاهای ارگانیک می توانند از سرطان یا سایر بیماری ها به طور موثرتری نسبت به غذاهای معمولی جلوگیری کنند.
  • نیز وجود دارد شواهد ثابتی وجود ندارد که غذاهای ارگانیک مغذی تر از غذاهای معمولی هستند.

آیا خرید ارگانیک مزایایی دارد؟

  • بله، وجود دارد برخی از مزایای. اینها ممکن است شامل بقایای کمتر آفت‌کش‌ها باشد (اگرچه این تضمین نمی‌شود، زیرا آفت‌کش‌های ارگانیک می‌توانند به اندازه آفت‌کش‌های معمولی مضر باشند) و مقادیر کمتر افزودنی‌های غذایی ساخته شده توسط انسان.
  • اما هیچ یک از این مزایا به محتوای غذایی محصول مربوط نمی شود.

خط آخر: در این مرحله، شواهد علمی نشان نمی‌دهد که محصولات غیرتراریخته یا ارگانیک برای شما سالم‌تر از محصولات معمولی رشد یافته هستند.

اگر ترجیح می دهید محصولات غیر GMO یا ارگانیک بخرید، به سراغ آن بروید. اگر به خصوص نگران نیستید – نگران آن نباشید!

هر میوه و سبزی بهتر از بی میوه و سبزی است! مهمترین چیز این است که روزانه مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنید.

مزایای سلامتی خوردن میوه ها و سبزیجات بر خطرات بالقوه ناشناخته تراریخته ها یا آفت کش ها از محصولات غیر ارگانیک برتری دارد.

بنابراین دفعه بعد که در فروشگاه مواد غذایی هستید، عذاب نکش در مورد اینکه چه نوع محصولی بخریم آنچه را که مقرون به صرفه و در دسترس است دریافت کنید و میوه ها و سبزیجات خود را بخورید!

چالش هفتگی:

خودت را آموزش بده! به قسمت‌های گذشته پادکست متخصص تغذیه سرطان درباره GMOs و غذاهای ارگانیک گوش دهید. یک چیز جدیدی که یاد گرفتید را در صفحه فیس بوک گروه ما با ما به اشتراک بگذارید!

تولید برجسته هفته: کلم پیچ

کلم پیچ عضوی از خانواده سبزیجات چلیپایی است که به دلیل داشتن گلوکوزینولات ها (ترکیبات طبیعی گیاهی) برای سلامتی شناخته شده است. کلم پیچ همچنین سرشار از ویتامین های A، C و K است و همچنین حاوی بسیاری از ویتامین های B به همراه فولات، منگنز، کلسیم، مس و آهن است.

نحوه استفاده

کلم پیچ را می توان به صورت خام یا پخته میل کرد. از آن در سالاد، در بسته بندی یا ساندویچ استفاده کنید، آن را به سوپ اضافه کنید و سرخ کنید، یا آن را به اسموتی اضافه کنید! همچنین می توانید چیپس کلم را برای یک میان وعده مغذی درست کنید! زمانی که کلم پیچ خام است، گاهی اوقات می‌تواند سفت و کمی تلخ باشد، بنابراین توصیه می‌کنیم کلم پیچ خود را با یک سس، روغن زیتون یا مقداری آب لیمو ماساژ دهید تا نرم‌تر شود. دستور العمل سالاد ما را در زیر برای نکاتی در مورد نحوه خوشمزه کردن طعم کلم پیچ خود بررسی کنید!

چاپ

سالاد سیب و کلم سرخ شده

سیب کبابی

  • 4 سیب ها را با چاقو یا ماندولین نازک برش دهید
  • 1 قاشق غذاخوری رزماری تازه، درشت خرد شده
  • نمک و فلفل کوشر (به سلیقه)
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون

سرکه بالزامیک

  • 2 حبه سیر تازه
  • شاخه رزماری، بدون ساقه
  • 3/4 فنجان روغن کانولا
  • 1/4 فنجان سرکه بازامیک
  • نمک و فلفل کوشر (به سلیقه)

سالاد

  • 45 فنجان کلم پیچ خرد شده
  • 1/2 فنجان پنیر آبی خرد می شود
  • 1 فنجان گردو

دستورالعمل ها

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

عکسی را به اشتراک بگذارید و ما را تگ کنید – ما بی صبرانه منتظریم تا ببینیم شما چه ساخته اید!

– جولی، کارآموز کیت و کارآموز سارا

هفته پنجم زمستان چالش رنگین کمان را بخورید-افسانه شماره 5 تولید کنید: غذاهای خام مغذی تر از غذاهای پخته هستند

هفته 3 زمستان رنگین کمان را بخورید – افسانه شماره 3 تولید کنید: میوه سرشار از شکر است

About the author

ماریا