هفته 3 زمستان رنگین کمان را بخورید – افسانه شماره 3 تولید کنید: میوه سرشار از شکر است


به روز رسانی های برنامه EtR:

به هفته 3 خوش آمدید چالش میوه و سبزیجات رنگین کمان را بخورید!

مصرف میوه و سبزیجات هفته گذشته را اینجا گزارش کنید!

امروز ما در حال ادامه بخش اسطوره شکن از چالش Eat the Rainbow هستیم!

درست یا غلط: میوه ها قند بالایی دارند.

نادرست!

این هفته قرار است افسانه رایج را خنثی کنید در مورد قند موجود در میوه، و تفاوت بین قندهای ساده و کربوهیدرات های پیچیده را توضیح دهید.

ما بعداً در این مجموعه عمیق‌تر به موضوع بزرگ‌تر کربوهیدرات‌ها خواهیم پرداخت، اما این هفته به طور خاص بر روی قند.

همه انواع شکر کربوهیدرات هستند، اما همه انواع شکر یکسان نیستند.

وقتی به رژیم غذایی خود فکر می کنیم واقعاً دو نوع قند وجود دارد: قندهای اضافه شده و قندهای طبیعی. قندهای افزوده چیزهایی مانند شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند که یا به غذاها در خانه (مانند قهوه صبح شما) یا در حین پخت و پز و فرآوری (مانند شربت ذرت در نوشابه) اضافه می شوند. قندهای طبیعی قندهایی هستند که در غذاهایی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات و لبنیات یافت می شوند.

هر دو نوع قند یک انفجار سریع انرژی برای بدن ما فراهم می کنند و هر دو نوع می توانند سطح قند خون را افزایش دهند. مزیت بزرگ قندهای طبیعی نسبت به قندهای افزوده این است که با مواد مغذی دیگری مانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی بسته بندی شده اند.

بنابراین، آیا میوه در شکر “بالا” است؟ نه

بله، میوه حاوی فروکتوز است – که گاهی اوقات به عنوان “قند میوه” نامیده می شود، و مقدار فروکتوز موجود در میوه های کامل تعادل مناسبی برای بدن شما است و با بسیاری از مواد مغذی مفید دیگر همراه است.

بنابراین دفعه بعد یکی به شما می گوید که میوه نخورید زیرا “قند بسیار بالایی دارد!” – تبلیغات تبلیغاتی را باور نکنید. آن سیب یا موز را بردارید و آن را بخورید و بدانید که برای بدنتان کار خوبی انجام می دهید.

اگر می خواهید در مورد قند و سرطان یا به طور کلی کربوهیدرات ها بیشتر بدانید، این پست های وبلاگ متخصص تغذیه سرطان را بررسی کنید:

چالش هفتگی:

این هفته یک وعده میوه اضافی بخورید! یک اسموتی میوه ای با استفاده از انواع توت های یخ زده درست کنید، یک پرتقال به عنوان میان وعده بخورید، یا یک موز را با مقداری کره بادام زمینی خوشمزه پر کنید – گزینه ها بی پایان هستند! در صفحه فیس بوک ما به ما اطلاع دهید که چگونه از میوه اضافی خود لذت بردید.

محصول برجسته هفته: سیب

مصرف یک سیب در هر روز شما را از دکتر دور نگه می دارد. احتمالاً بسیاری از ما این جمله را شنیده‌ایم و اگرچه ممکن است کمی ساده‌سازی باشد، اما قطعاً این ایده که خوردن سیب می‌تواند سلامت شما را بهبود بخشد، حقیقتی دارد! سیب در فهرست AICR از غذاهایی که با سرطان مبارزه می کنند گنجانده شده است. آنها دارای فیبر و پلی فنول هستند که با هم برای حمایت از روده شما کار می کنند. با توجه به AICR، همچنین شواهدی وجود دارد که سیب را با خطرات کمتری برای انواع خاصی از سرطان سینه مرتبط می کند.

نحوه استفاده

سیب ها به صورت خام یا پخته عالی هستند. آنها را به صورت خام برش دهید و در کره بادام زمینی، کارامل یا پودینگ شکلاتی با توفو آغشته کنید. اگر شما یا هر کسی در خانه شما با بافت سیب خام مشکل دارد، رنده کردن آن با رنده پنیر راهی فوق العاده برای به دست آوردن تمام فواید تغذیه ای به شکلی ساده تر است!

روش های بسیار خوبی برای سرو سیب وجود دارد، من یک پست کامل در مورد آن گذاشتم. برای ایده های بیشتر آن را بررسی کنید!

سیب های پخته شده نیز یکی از مورد علاقه های من هستند! سیب و دارچین یکی از ترکیبات زمستانی مورد علاقه من هستند – آنها فقط طعم دلپذیری دارند. دستور العمل Apple Crisp را در زیر بررسی کنید تا راهی جدید برای پشتیبان گیری از تعدادی سیب در این زمستان باشد!

چاپ

سیب به شکل چیپس برش خورده

این ترد سیب یک دسر عالی درست می کند. من آن را با ماست برای صبحانه هم دوست دارم.

  • نویسنده: کیت رورباخ
  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت
  • بازده: 46 وعده های غذایی 1ایکس

پر كردن

  • 3 سیب، به قطعات مساوی بریده شده است
  • آب میوه از نیمی از a لیمو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/2 قاشق غذاخوری شکر سفید
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
  • 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت

تاپینگ

  • 1/2 فنجان جو کامل
  • 1/3 فنجان آرد گندم کامل
  • 1/4 فنجان شکر قهوهای
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 فنجان کره بدون نمک
  • نمک داش

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید
  2. تمام مواد پرکننده را در یک کاسه با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند
  3. مخلوط سیب را در یک ظرف فر 8 اینچی بریزید
  4. مواد رویه را به جز کره با هم مخلوط کنید
  5. کره را برش دهید تا زمانی که رویه به صورت مخلوطی خرد شده در بیاید
  6. رویه را به ظرف پخت اضافه کنید
  7. به مدت 40 دقیقه بپزید تا رویه قهوه ای طلایی شود و حباب های پر شود.

یادداشت

من از سیب فوجی برای این دستور استفاده کردم، اما با خیال راحت می توانید هر نوع که دوست دارید جایگزین کنید، فقط به خاطر داشته باشید که اگر تارتی مانند گرنی اسمیت را انتخاب کنید، ممکن است بخواهید شکر را افزایش دهید.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

عکسی را به اشتراک بگذارید و ما را تگ کنید – ما بی صبرانه منتظریم تا ببینیم شما چه ساخته اید!

لذت بردن!!

– جولی، کیم کارآموز و کیت کارآموز

هفته چهارم زمستان رنگین کمان را بخورید- افسانه شماره 4 را تولید کنید: GMOs، خوب یا بد؟

هفته 2 زمستان رنگین کمان را بخورید- افسانه شماره 2 تولید کنید: میوه ها و سبزیجات منجمد در مقابل کنسروها