پرکردن ماهی قزل آلا با کره سس ورموث


یک کرم کره شیرین برای ماهی قزل آلا پخته که با سیب زمینی پوره شده و آب میوه ها خوب ترکیب می شود

بخش

  • (4) 6 اونس فیله ماهی قزل آلا ، پوست آن را جدا کرده و ضخامت آن بیش از 3/4 اینچ نباشد
  • عطر 1 TBL Lawry
  • 1/2 فنجان آب تازه

جهت ها

کره ذوب شده ، مارگارین و همه مواد را با هم ترکیب کنید. سرد ، گاهی اوقات هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. کره باید پیشرفت کند داشته باشد.

کباب پز را طوری گرم کنید که توری ها نزدیک به 650 درجه باشند. یک طرف ماهی قزل آلا را به آرامی بشویید و غذا را روی آن بگذارید. دو دقیقه بپزید ، قسمت بالایی را با کره سیر مخلوط کنید. 3 دقیقه دیگر بچرخانید و بپزید تا سرو شود. با مقدار زیادی کره بشویید و سرو کنید. دمای داخلی باید در ضخیم ترین قسمت زیر 145 درجه باشد.

خوشحال باش!



دیدگاهتان را بنویسید