پنیر لانکشایر و گل آفتابگردان بدون گلوتن. – بستری خوب


این میان وعده ها خوشمزه هستند اما برای روزمره نیستند زیرا کمی چرب هستند. پنیر لانکاشیر تیز است و البته با این اسکون ها با ماست بادام هم خوبه! من خرده لانکاشیر را بر لنکاویر خامه ای انتخاب کردم تا قبل از افزودن به مخلوط ، خرد کردن آن بسیار ساده تر باشد.

بخش

  • 250 گرم آرد آسیاب شده بدون گلوتن
  • 2 1/2 قاشق غذاخوری خرده نان بدون گلوتن
  • 1/4 قاشق چایخوری زانتان پولو
  • 100 گرم پاتا
  • 5 یا 6 چشمه تازه
  • 100 گرم کنار لنکاوی
  • 50 گرم پنیر لانکشایر برای پاشیدن پیاز
  • 1 تخم مرغ (و یکی برای شستشو)
  • ماست سوکامونی 100 گرم
  • طعم دهنده

روش

  • مواد خشک را در یک کاسه بشویید و کاملاً مخلوط کنید
  • در طول راه با استفاده از خمیر کره را اضافه کنید
  • پنیر لانکشایر را بریزید و مایه آویشن را جدا کرده و مواد خشک را اضافه کنید
  • تخم مرغ را به ماست اضافه کنید و به مخلوط اضافه کنید ، به آرامی اضافه کنید زیرا همیشه می توانید اضافه کنید اما حذف نکنید!
  • با آرد بالا به ضخامت 2.5 سانتیمتر ترکیب کرده و با چنگال برش دهید
  • با تخم مرغ های زده شده بشویید و کمی پنیر به آن اضافه کنید.
  • به مدت 20 دقیقه روی گاز در دمای 6/200 درجه سانتی گراد بپزید

9 اسکون درست کنید.

Jules_GastroRD

من یک متخصص تغذیه و مشاور شبکه IBS ، موسسه خیریه انگلستان برای افرادی که از درد شکم رنج می برند ، هستم. تخصص من درمان هوس هایی مانند تحریک پذیری دستگاه گوارش ، بیماری کرونز ، کولیت اولسروز ، بیماری سلیاک ، سوء جذب لاکتوز و فروکتوز و بسیاری از عدم تحمل های غذایی است. من تجربیات زیادی در زمینه های دیگر رژیم درمانی دارم و می خواستم این وبلاگ را راه اندازی کنم تا درمورد شواهد اساسی رژیم درمانی صحبت کنم و طعمه های زیادی را که در این بیماری ها رایج است برطرف کنم. تمام اطلاعات موجود در این وب سایت دارای ماهیت عمومی است و بر اساس درمانها و دستورالعمل های بریتانیایی است. در صورت نیاز به اطلاعات خاص بیشتر کشور ، لطفاً به ارائه دهنده خدمات درمانی خود مراجعه کنید.
مشاهده همه پست های Jules_GastroRD

دیدگاهتان را بنویسید