چیپوتل و لوبیا سیاه تمپه چیلی


تهیه فلفل قرمز باید آسان باشد ، در خانه صنایع دستی انجام شود ، اما رقابت و ریخته گری چیلی می تواند مانند آن باشد. Instagram-ble یا مشکل معمولاً گوشت مرکز اصلی چیلی است ، اما این غذای چیلی یک مسابقه شدید برای یک غذای راحت و رضایت بخش است.

حتی بدون گوشت ، شما همچنان با یک غذای کامل به طعم فلفل قرمز و مواد اولیه احترام می گذارید ، در حالی که از گیاه غنی از مزاج برای افزایش فیبر و مواد مغذی استفاده می کنید.

بخش

ترکیب ادویه:
4 قاشق غذاخوری پودر چیلی (در صورت نرم شدن ، مقدار بیشتری اضافه کنید)
زیره سیاه 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی انبه
2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
نکته: یک دسته دوتایی تهیه کنید و نصف آن را برای یک لایه دیگر چیلی ذخیره کنید یا به مواد دیگر بمالید.

گروه شیلی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 پوند (بسته های 2-8 اونس) دانه سویا یا تمپه ، با دست شکسته می شود
پیاز زرد یک طرفه ، خرد شده (حدود 2 ½ فنجان)
3 قاشق غذاخوری حبه سیر ، کنار بگذارید
مخلوط ادویه – حدود 3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری تمر هندی کم سدیم یا سس سویا (با استفاده از نصف قاشق چایخوری نمک)
2 چیپس چیپس در سس adobo – قلع (حدود 2 قاشق غذاخوری) (جایگزین – به جزئیات مراجعه کنید)
3 فنجان آب یا آب میوه
2 قوطی گوجه فرنگی کوچک خرد شده ، بدون آبکش (یا از گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید)
2 قوطی (15 اونس) لوبیا سیاه ، آب مقطر یا مقطر (به جزئیات مراجعه کنید)
آب 1 آهک (حدود 1 قاشق غذاخوری) (بهترین انتخاب سرکه قرمز یا سرکه است)
انتخاب: 1 آووکادو ، خرد شده ، ¼ فنجان گشنیز تازه ، خامه یا ماست یونانی
انتخاب چیپوتل: برش های فلیلی و ماهی آزاد دودی را جایگزین کنید

مراحل

  1. روغن را در یک کاسه بزرگ (4 کوارت) با درجه حرارت بالا روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. تمپه شکسته را به روغن داغ اضافه کنید – هم نزنید. هم زدن باعث تکثیر می شود و تماس خاک را کاهش می دهد که باعث رنگ آمیزی تمپه می شود. هنگامی که شروع به قهوه ای شدن می کند ، گاهی اوقات هم بزنید اما قسمت هایی از آن قهوه ای شود (حدود 5 دقیقه دیگر). هنگام شروع به چسبیدن یا سوزاندن حرارت را کاهش دهید.
    2. با قاشق ، تمپه را در امتداد کناره های قلع قرار دهید و مرکز قلع صفحه نمایش را قرار دهید. حرارت را کم کنید. در وسط تابه ، پیاز ، سیر ، ادویه جات ، گوجه فرنگی و چیپسوتل را اضافه کنید. مخلوط پیاز را مخلوط کرده و تمپه را کنار کناره های قالب بگذارید. 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند بپزید.
    3. آب و گوجه فرنگی را اضافه کنید. به جوش بیاورید ، حرارت را کم کنید و 15 دقیقه هم بزنید.
    4. لوبیا سیاه را اضافه کنید ، هم بزنید و روی آن را تزئین کنید.
    5. آب لیمو را هم بزنید ، مزه کنید و مواد را در صورت نیاز تنظیم کنید. از روی حرارت بردارید. روی هر ظرف را با آووکادو و گشنیز تزئین کنید.

توصیه ها

  • هنگام ضربه زدن به کرم دستکش بپوشید – شستن انگشتان خود دشوار است. چیپس چیپس کنسرو شده (ژالاپینو دودی) در سس آدوبو گرما و طعم دودی را اضافه می کند و در سوپر مارکت ها موجود است. در ظرف هوا به مدت 1-2 هفته یا 6 ماه در یخچال نگهداری کنید

نکات BBQ نکاتی در مورد غذاهای سالم: علم شیرین و گوشتی غذاهای ارگانیک

در حال حاضر با به روز رسانی دستور العمل ها ، آشپزی سالم و روشهای آسان برای خوردن خوب و لذت بردن از غذای سالم وارد شوید

دیدگاهتان را بنویسید