کاهش ضایعات غذایی خود – خدمات Rust Nutr – تغذیه حقیقت®


سازمان ملل متحد سال 2021 را به عنوان سال جهانی میوه ها و سبزیجات نامگذاری کرده است. من همیشه شما را تشویق می کنم که میوه و سبزیجات بیشتری به وعده های غذایی خود اضافه کنید ، اما متأسفانه میوه ها و سبزیجات موجود در آشپزخانه شما اغلب هدر می روند. چند ماه گذشته را برای مطالعه کتابی که در مورد غذاهای بی ارزش مصرف می کنم (ژانویه 2022) صرف کردم.

در ایالات متحده ، تخمین زده می شود که 31 درصد از مواد غذایی از دست رفته یا از بازار به مصرف کنندگان هدر می رود. برای توییت کلیک کنید

وقتی کودک “بسیار غمگین” بودم ، فهمیدم که چیزی برای هدر دادن وجود ندارد. نه زمان ، نه وسایل ، نه غذا. من شما را تشویق می کنم که قدم های کوچکی در جهت مقادیر کم غذا در خانه خود بردارید.

5 نکته ساده برای کاهش مصرف غذا در خانه

  1. فقط آنچه را که نیاز دارید بخریدبه شاید خیلی ساده به نظر برسد ، اما خرید زیاد غذا دلیل خوبی برای هدر دادن غذا است.
  2. عادات خود را با دقت بیشتری زیر نظر داشته باشید. چه می دانید اغلب هر هفته و ماه هدر می رود؟ چگونه تغییر می کنید؟
  3. از یخچال / فریزر خود به خوبی استفاده کنید. استفاده صحیح از یخچال و فریزر به حفظ ایمنی و کیفیت غذا کمک می کند.
  4. مواد غذایی را به خوبی ذخیره کنید، و دو هفته یکبار یخچال خود را بررسی کنید.
  5. سبک اوا نا بهترین تاریخ معنی واقعی

درست نیست!

غذا در دمای اتاق می تواند رشد باکتری هایی را که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند ، هر 20 دقیقه دو برابر کند. بعد از خرید یا بعد از غذا یا آماده سازی ، غذای مورد نیاز را مستقیماً در یخچال قرار دهید. یادگیری نحوه استفاده از ابزار شما می تواند ضایعات غذا را کاهش داده و همچنین در هزینه شما صرفه جویی کند.
از هواپیما استفاده کنید ، از ظروف برای ذخیره غذای باقی مانده استفاده کنید و کیسه های قابل استفاده مجدد را برای حمل داروها در حال حرکت نگه دارید یا مقدار کمی از باقی مانده را ذخیره کنید.

برای صرفه جویی در میوه ، سبزیجاتی مانند جعفری را در یک حوله کاغذی بپیچید و در یخچال نگهداری کنید. ریحان را در یک لیوان کوچک آب روی پیشخوان هم بزنید. یا به رایحه ای معطر فکر کنید.

بیایید ببینیم ، آیا دفترچه راهنمای همراه یخچال خود را نیز دیدید؟ واقعاً اطلاعات خوبی وجود دارد! دفترچه راهنمای تجهیزات خود را برای استفاده بهینه از تمام اتاق هایی که در اختیار دارید بررسی کنید. به طور کلی ، یخچال ها روی 38-40 درجه تنظیم می شوند و یخچال ها بر روی صفر.

بهترین روزها رژیم غذایی برای ایمنی غذا نیست!

مانند بهترین روزها ، برخی از دستورالعمل ها در مورد مدت نگهداری کتاب آشپزی در یخچال شما مورد بحث قرار می گیرد. فریز کردن غذا ایمنی را در همه زمان ها تضمین می کند ، به شرطی که یخچال دمای مناسب را حفظ کند. اما در حالت ایده آل ، طعم و بدن را پس از یک سال حضور در یخچال تحت تأثیر قرار می دهد و همچنین ممکن است غذا از بین برود.

آن روزها بر روی بسته بندی مواد غذایی مردم اغلب گیج می شدند و برخی تصور می کردند که آنها تأثیر منفی بر غذای تلف شده دارند. آنها راهنمای کیفیت و تازگی هستند ، نه ایمنی غذا. در اینجا منظور آنها واقعاً این است:

  • بهترین حالت استفاده یا استفاده اولیه است نامها بهترین طعم و ویژگیهای خوب را در آن روز نشان می دهند.
  • آن را بخر روز به فروشگاه کمک کنید تا لیست ها را سازماندهی کند.
  • از ب استفاده کنید روز مشاوره برای دبیرستان
  • آئین نامه ها مشاهده می کنید که گالن اجازه می دهد محصولات را بررسی کند و به مشتریان کمک می کند تا سهام خود را تعیین کنند. آنها همچنین به خاطر سپردن خاطرات را آسان می کنند.

نکته پایانی: آن روز روی نان شما یک روز “در سطل زباله نیندازید” نیست ، فقط یک راهنمای کامل برای استفاده خوب است. ممکن است نان تا یک هفته دیگر یا بیشتر تازه باشد. اگر تغییری ایجاد نشد ، خوردن خوب است. در مورد ایمنی غذا در اینجا بیشتر بخوانید.

با ما همراه باشید ، زیرا در آینده نزدیک نکات بسیار دیگری را به اشتراک خواهم گذاشت که می تواند به شما در کاهش غذای تلف شده کمک کند.



دیدگاهتان را بنویسید