کدو سبز Enchilada لازانیا – Protection RD


من هفته گذشته میوه بریانی درست کردم و عالی بود. مطمئناً بچه ها از کل ماجرا کمی ناراحت بودند ، اما عالی بود. هر چه سن آنها بالاتر می رود ، ایده های بیشتری نیز به دست می آورند. در عوض ، آنها غذا خوردند. مارک و من آن را دوست دارم. با این حال ، یک تن تولید کرد. یک تن یک تن پول.

می دانستم که این هفته می روم تا برای بقیه برنامه ریزی کنم. بهترین برنامه من این است که tikka masala یا کره مرغ و نان را از یک رستوران هندی خود که با بریانی باقی مانده سفارش می دهد ، سفارش دهم. با این حال ، روز یکشنبه ، این مرکز به تماس های آنها پاسخ نمی دهد. من سعی کردم… و دوباره امتحان کردم… و دوباره 15 دقیقه بعد و 15 دقیقه بعد دوباره امتحان کردم. من همسایه های بی سر و صدا و فراتر از عصبانیت بودم (بله ، زمان ارسال آنها می گوید باز است!).

اولین مشکل جهان – بله ، من موافقم.

ما تصمیم گرفتیم از مکانهای دیگر اجرا کنیم زیرا تا ساعت 6 بعد از ظهر ، من آماده شام ​​خوردن نبودم ، به معنای واقعی یا مجازی. پروتئین های یخ زده – همیشه بهانه ای برای بیرون آوردن ، درست است؟!

همان روز صبح ، من ساعت 4:50 بعد از ظهر از رستوران نمونه گرفتم تا بررسی حضور آنها در تجارت ادامه یابد – پاسخی داده نشد. مارک مرا تهدید کرد که “قبل از باز شدن” در ساعت 5 بعد از ظهر تماس بگیرید ، بنابراین من وارد تمرین شدم و او را به عنوان مسئول رها کردم. در آن زمان ، ما قصد داشتیم برای شام باقی مانده بریانی و ناگت مرغ بخوریم ، من چیزی به من نداد. من شهر خود را دوست دارم ، اما برای عشق ، برخی از سبک های آشپزی باورنکردنی بسیار جذاب خواهد بود.

… اشتباه نکنید در رستوران تایلندی فقط وقتی تلفن را بیرون می آورید که مشغول است.

میوه ما ، در حالی که میوه بریانی کمی بیشتر نیاز دارد ، در مارک ، این هر از گاهی وعده های غذایی غافلگیر کننده است. من بسیار مطمئن نبودم که نتیجه چه خواهد شد ، اما مارک سرودهای خود را خواند. و بگذارید به شما بگویم ، این چیزها اغلب اتفاق نمی افتند – هدر دادن آنها بسیار آسان است.

ما همه چیز را در مورد این دستور غذا دوست داشتیم ، از بافت گرفته تا ادویه جات تا تزئین غذا. طعم آن دوباره زیباست و می توان آن را با هر نوع چاشنی دل کوچک شما مجذوب و تخصصی کرد! طرفداران عالی ، عالی این یکی!

بخش

  • 1 کرم روغن زیتون

  • پیاز 1 عدد

  • 1 زنگ قرمز ، تزئین کنید

  • 1 فلفل ژالاپنیو ، دانه ها و غشای بریده شده ، خرد شده

  • 4 حبه سیر ، کوچک

  • کیک قهوه ای 2 لایه (8.5 اونس) pkgs

  • 1 پوند (2 فنجان پخت و پز) پلوپز موآ پالا

  • 1 عدد (15 اونس) می تواند لوبیا سیاه را خشک کرده و آبکشی کنید

  • 1 فنجان خامه ترش

  • 2 فنجان سس آنچیلادا

  • 3 کدو سبز ، نازک برش خورده (به پایین مراجعه کنید)

  • 3 فنجان (12 اونس) یا مونتری جک کشیده شده

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون را در یک سرخ کن در تابه روی حرارت متوسط ​​بشویید. وقتی داغ شد ، پیازها را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه ای ، ژالاپنو و سیر را اضافه کنید ؛ 1-2 دقیقه اضافی اضافه کنید
  2. برنج ، مرغ ، لوبیا و ذرت را به هویج اضافه کنید. به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که بجوشد بپزید. 1 1/2 فنجان سس آنچیلادا اضافه کنید ؛ خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
  3. در همین حال ، از یک سبزیجات برای برش نازک کدو سبز به برش های بلند و نازک استفاده کنید. کنار گذاشتن
  4. در یک ظرف پخت 9 13 13 اینچی ، 1/4 فنجان سس آنچیلادا را روی کف قالب بریزید ، به طور مساوی پهن کنید.
  5. کدو حلوایی خرد شده را در انتهای تابه قرار دهید. نیمی از آب مرغ را روی کدو سبز بریزید و سپس 1 فنجان پنیر رنده شده را اضافه کنید.
  6. این کار را با بخشی از برش های کدو سبز ، فیله مرغ و پنیر تکرار کنید. کار را با آخرین قطعه برش کدو سبز تمام کنید ، سپس 1/4 فنجان سس آنچیلادا را روی آن بریزید.
  7. به مدت 20 دقیقه بپزید. قالب را بردارید و 1 فنجان باقی مانده پنیر را روی کدو سبز قرار دهید و 10 دقیقه دیگر بپزید.
  8. در صورت لزوم به صورت داغ با مواد روغنی سرو کنید.

ترازنامه:

کار: 10
محل خدمات: 1/10 لازانیا

مقدار به ازای هر سرو:
کالری: 371میزان چربی: 14.2 گرمکلسترول: 68 میلی گرمسدیم: 646 میلی گرمکربوهیدرات: 33.7 گرمعلوا: 5.6 گرمدوست دارد: 4.3 گرمپروتئین: 26.9 گرم

کدو سبز را دوست دارید؟ هدر نده!

موفق باشید،

دیدگاهتان را بنویسید