یک تابه آماده سازی غذای پاییزی – اوسینگا نوتریشن

یک تابه آماده سازی غذای پاییزی – اوسینگا نوتریشن


هیچ چیز ساده تر از یک تابه یا یک غذای قابلمه نیست. پخت و پز در یک دیگ ضایعات غذا را کاهش می دهد، در مصرف انرژی صرفه جویی می کند و به معنای شستشوی کمتر است – چیزی که دوستش ندارید!

برخی از شام های مورد علاقه من شامل سوپ سبزیجات، ماکارونی و کیک های صبحانه است – که همگی برای پاییز عالی هستند! تمام دستور پخت مورد علاقه من را در زیر بگیرید و به من بگویید کدام یک را دوست دارید!

سوپ کدو حلوایی بو داده، گل کلم و سیب

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

  • 4 فنجان ها کدو حلوایی پوست کنده و مکعبی شده
  • 2 فنجان ها گل کلم
  • 1 سیب پوست کنده و هسته گرفته شده
  • 1 پیاز پوست کنده و خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن آووکادو
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 3 فنجان ها آبگوشت سبزیجات
  • فر را با دمای 425 فارنهایت گرم کنید.

  • سبزیجات خرد شده و سیب را در تابه ای با کاغذ روغنی بریزید و روغن، شربت افرا و دارچین را اضافه کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت کباب کنید و تا نیمه بریزید.

  • سبزیجات تفت داده شده را با 3 فنجان آبگوشت سبزیجات به مخلوط کن اضافه کنید. لذت بردن!

فتا وگان پخته شده

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

  • 1 پینت گوجه گیلاسی
  • 2 فلفل قرمز بریده شده
  • 1/2 فنجان گوجه فرنگی خشک شده
  • 2 فنجان ها ادامه
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 مسدود کردن فتا وگان
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 8 اونس پاستا خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس در یک ظرف پخت بزرگ، گوجه فرنگی های گیلاسی، حبه های سیر، ادامام، فلفل قرمز، گوجه فرنگی خشک شده و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

  • در مرکز ظرف پخت خود یک چاه ایجاد کنید و فتا وگان خود را به آن اضافه کنید. روی فتای گیاهی را با ریحان خشک، پونه کوهی و روغن زیتون باقی مانده پر کنید، سپس در فر قرار دهید تا به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی ها تاول زده و آبدار شوند، بپزید.

  • در همین حین پاستا را طبق دستور بسته بپزید.

  • هنگامی که سبزیجات و هوموس پخته شدند، گوجه فرنگی و سیر خود را با دقت له کنید تا آب آنها کاملا آزاد شود، سپس داخل هوموس مخلوط کنید تا سس غلیظ تری به دست آید. ماکارونی پخته شده را مخلوط کرده و لذت ببرید.

بلغور جو دوسر پخته پای کدو تنبل

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

  • 1 فنجان شیر گیاهی
  • 2 فنجان ها جو دوسر
  • 1/4 فنجان پودر پروتئین
  • 2 فنجان ها پوره کدو حلوایی
  • 3 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 2 تخم کتان
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت 9×9 اینچی را چرب کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم کتان، شیر، کدو تنبل، شربت افرا و عصاره وانیل را با همزن بزنید. جو، دارچین و پودر پروتئین را اضافه کنید. در صورت تمایل روی آن دانه کدو تنبل قرار دهید. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط را در ظرف پخت بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.

  • چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود و سپس با مقداری شیر یا ماست گرم سرو کنید و لذت ببرید.

آب سبز

  • 1 فنجان اسفناج
  • 1/2 موز منجمد
  • 1/2 انبه منجمد
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • 1 فنجان اب

About the author

ماریا