8 مزایای فندق برای سلامتی »مزایای سلامتی


اشتراک گذاری نگران کننده است!

مردم در سراسر جهان عاشق قهوه فندقی هستند. اما چگونه مزه کنیم و مزایای سلامتی آن چیست؟ قهوه فندقی خوشمزه با بهترین فندق تهیه می شود که در پایین تفت داده شده و خوب آسیاب شده است. طعم لذیذ قهوه فندقی سالهاست که در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفته است.

یکی از مواد مغذی مهم موجود در فندق کاهش فشار خون است. کلسترول LDL ، نوع بد آن را بیش از چهل درصد کاهش می دهد. همچنین میزان خون بدن را ده درصد کاهش می دهد.

سایر اثرات مفید شامل محافظت از اعصاب و جلوگیری از آسیب مغزی است. شناخته شده است که بادام زمینی در برابر تشنج های صرعی محافظت می کند.

فندق چیست؟

فندق (Corylus avellana) یک گیاه بزرگ با پوست گوشتی است که می تواند قهوه ای ، سیاه یا قهوه ای مایل به قرمز باشد و بومی اروپا و آسیا است. این یک علف چند ساله است که دارای رگه ای از بوی گل است.

دارای خواص ضد ویروسی قوی است. نوعی چای به نام “فندق” در قرن هجدهم به انگلستان معرفی شد ، احتمالاً اولین چای.

مواد مغذی زیادی وجود دارد که حاوی مواد مغذی مانند اسیدهای چرب ، چربی های گیاهی و ویتامین E هستند. امروزه این دانه برای میوه های آن کاشته می شود و چوب آن برای ساخت شمع و تزئینات برداشت می شود.

ارزش غذایی فندق

بسیاری از غذاهای مفید فندقی برای کسانی که طعم طعم و مزه دارند دوست دارند ، اما توجه به این نکته ضروری است که این آجیل سرشار از چربی اشباع و کلسترول است.

علاوه بر این ، آنها حاوی مقادیر زیادی منیزیم و فسفر هستند. ارزش غذایی فندق از جمله فیبر مهم است زیرا فیبر به تسهیل هضم و دفع مواد زائد از بدن کمک می کند.

بسیار مغذی است ، زیرا حاوی ترکیبی از پروتئین ، کلسیم و آهن است و مواد مغذی و قند کمی دارد.

یک اونس (28 گرم) فندق حاوی:

  • کالری: 176
  • مقدار چربی: 17 کالامه
  • پروتئین: 4.2 کالاما
  • کربوهیدرات: 4.7 کالاما
  • علوا: 2.7 کالاما
  • ویتامین E: 21 درصد RDI
  • تیامین: 12 درصد از RDI
  • منیزیم: 12 درصد از RDI
  • مس: 24 درصد از RDI
  • منگنز: 87 درصد RDI

چرا مردم فندق را انتخاب می کنند؟

فندق می تواند سیستم ایمنی بدن فرد را تقویت کرده ، متابولیسم را افزایش داده و همچنین به کاهش وزن کمک کند. دلیل خواص این کرم به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن است.

آنها خاطرنشان کردند که فندق حاوی “اسیدهای چرب است که می تواند از آسیب سلولی به دلیل حرکت آزاد و استرس اکسیداتیو جلوگیری کند”.

در حالی که مزایای زیادی برای زندگی ما وجود دارد ، معایبی نیز وجود دارد. این شامل این واقعیت است که در صورت استفاده بیش از حد باعث اسهال می شود.

مشکل دیگری که ممکن است بر افرادی که در معرض خطر آن هستید تأثیر بگذارد سرطان است به دلیل ماده شیمیایی موجود در فندق.

فواید فندق برای سلامتی

کوه فندق یک درخت بومی در اوراسیا ، در کوههای شمال اروپا است. ریشه این درخت سبز مایل به خاکستری است. برگها سوزن مانند هستند و موهای سفید زیادی دارند.

من نمی توانم به طور مستقیم مزایای فندق کوهی را به شما بگویم ، مگر اینکه به شما بگویم یکی از گیاهان مورد علاقه من است. در اینجا فواید فندق برای سلامتی آورده شده است.

1. نیروی بسیار قوی

بادام زمینی منبع خوبی از ویتامین e است ، یک قدرتمند قوی. ویتامین A و سایر ویتامین ها نیز مفید هستند.

مواد مغذی موجود در فندق به جلوگیری از آسیب های بنیادی کمک می کند و بنابراین خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد. رادیکال های آزاد برای پوست ، اعصاب ، عروق و بافت کلیه مضر هستند.

2. بهبود سلامت زنان

فندق مانند سایر مغزها سرشار از پروتئین است و حاوی مقادیر بالایی پتاسیم ، فیبر ، منیزیم ، آهن ، فلزات سفید ، فسفر ، منگنز و سلنیوم است. مواد معدنی و ویتامین های موجود در فندق برای داشتن باروری خوب برای زنان بسیار مفید است.

محصولات آجیل حاوی فندق به ارتقاء تولید شیر خوب کمک می کند. سایر مزایای سلامتی شامل بهبود سیستم گوارش ، جلوگیری از دیابت ، آرتریت ، بیماری قلبی و سرطان است.

3. خواص ضد التهابی

فندق یک ضد سرطان ، ضد التهاب ، ضد میکروب ، ضد ویروس ، هضم کننده و حتی برای کاهش وزن پوست است.

اثر متعادل آن را می توان با نوشیدن یا مصرف مواد مغذی به دست آورد.

4. محتوای بالای فیبر غذایی

غذاهای چرب سرشار از پروتئین و مکمل های غذایی برای ورزشکاران و افرادی که از زخم رنج می برند بسیار مفید است. فیبر به عملکرد طبیعی معده کمک می کند و جذب چربی ها و قندها را کاهش می دهد.

روغن فندق به عنوان یک فیبر غذایی طبیعی استفاده می شود و یک داروی موضعی محبوب برای خشکی پوست است. با استفاده از این روغن می توان پوست دهان ، گردن و چشم را درمان کرد.

اثر ضد التهابی خوبی دارد و به تسکین تورم کمک می کند. از روغن فندق می توان برای بریدگی ، خراش و سوختگی برای تسکین و بهبود استفاده کرد.

5. ارتقاء عملکرد کبد

یکی دیگر از مزایای سلامتی ، بهبود عملکرد کبد است. این فعالیت جریان چربی را افزایش می دهد و سطح کلسترول و تری گلیسیرید را در جریان خون کاهش می دهد.

عرضه زیاد فندق باعث تحمل گلوکز ، عملکرد کبد و ایمنی می شود. همچنین مطالعات نشان داده اند که روغن فندق از مرگ سلولی در سرطان سینه جلوگیری می کند و از رشد باکتری ها و عفونت ها جلوگیری می کند.

روغن فندق حاوی مقادیر متوسط ​​تا زیاد چربی های ضروری است که برای عملکرد سلول ها مفید است.

6. منبع خوب ویتامین ها و مواد معدنی

منبع خوب منیزیم ، فسفر ، آهن و مس است. حاوی داروهای ضد التهابی است که برای بدن مفید است ، به ویژه در مقاومت در برابر رادیکال های آزاد و کاهش اثرات پیری.

این یکی از غنی ترین منابع ویتامین ، مواد معدنی و فیبر در طبیعت است. مطالعات نشان داده است افرادی که از رژیم غذایی متعادل پیروی می کنند انرژی بیشتری دارند و کمتر مستعد بیماری ها هستند.

7. از سلامت قلب حمایت کنید

ممکن است عملکرد قلب ، رژیم غذایی ، سرطان لوزالمعده ، بیماری آلزایمر ، فشار خون و قند خون را کاهش دهد. بادام زمینی همچنین سرشار از پروتئین است که برای بسیاری از عملکردهای بدن مورد نیاز بدن است.

با این حال ، افرادی که به محصولات فندق علاقه دارند ، باید در انتخاب فندق دقت کنند. این به این دلیل است که حاوی یک ماده شیمیایی به نام لاتکس آلرژیک است که می تواند واکنش آلرژیک ایجاد کند.

8. کاهش خطر پیری

به افرادی که مایل به جلوگیری یا کاهش اثرات پیری هستند توصیه می شود که به طور مرتب از آن استفاده کنند.

برای بهبود وضعیت پوست ، مو ، ناخن و استخوان و محافظت در برابر دیابت ، بیماری های قلبی ، نارسایی کبد و سرطان لوزالمعده استفاده می شود.

اثرات جانبی

سطح فولات هیچ عارضه جانبی جدی ندارد.

سطح بالای فولات می تواند باعث رشد سلولی در رحم شود. بنابراین ، به زنان در سنین باروری توصیه می شود از آجیل هایی که دارای فولات زیاد هستند ، خودداری کنند.

مطالعات اولیه نشان داده است که مزایای آن با فشار خون پایین و فشار خون پایین ارتباط دارد. با این حال ، تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعاها مورد نیاز است.

چگونه فندق بخوریم؟

از آنجا که قدرتمند است ، لازم نیست همیشه بیش از حد تخریب کنید. این بدان معناست که اگر به آجیل مبتلا نیستید ، باید شکلات را تصفیه کنید – تلخی شکلات می تواند به روغن آجیل واکنش نشان داده و پیامدهای ناخوشایندی را ایجاد کند.

اگر قصد خرج کردن فندق را دارید ، باید کمی در مورد پودر فندق بدانید. از فندق سخت سنگی بپاشید و با مرکز نرم مهره بهترین طعم را بدست آورید.

اگر تصمیم به خوردن دارید ، بهترین کار این است که ابتدا کمی آزمایش کنید. ممکن است به تنهایی به آن نیاز داشته باشید یا ممکن است آن را به نوع دیگری از مهره اضافه کنید. اغلب اوقات ، طعم آن ملایم است ، اگرچه می تواند در برخی از فروشگاه ها قوی باشد.

آخرین کلمات من

فواید فندق بی شمار است. به عنوان مثال ، سرشار از فیبر محلول ، منیزیم ، فیتواستروژن و آنتی اکسیدان است. این مواد مغذی همه برای بدن مفید هستند زیرا به دفع مواد زائد از دستگاه گوارش ، افزایش جریان خون ، افزایش سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.

آنها همچنین سلامت عصب ها را بهبود می بخشند ، گردش خون را در بدن بهبود می بخشند و فشار خون را تنظیم می کنند. همچنین به کاهش وزن و کاهش قند کمک می کند.

به عنوان یک داروی قوی ، می تواند رادیکال های آزاد در بدن را از بین ببرد که می تواند منجر به بیماری و همچنین سرطان شود. روی هم رفته ، این آجیل شیرین سالم ترین است.

به طور کلی ، مزایای آن مشخص است. آجیل خوشمزه است و فواید زیادی برای سلامتی دارد. علاوه بر این ، مواد مغذی سالم و همچنین مواد مغذی مفید را فراهم می کند. حالا شما این چیزها را می دانید!

دیدگاهتان را بنویسید