اهمیت غذاهای گرم و سرد


اهمیت غذاهای گرم و سرد

در حقیقت ، این چهار مخلوط حاوی سودا ، بلغم ، خون و ادرار است و مواد آنها باعث گاز گرفتن فرد می شود. چهار نوع کاشی وجود دارد که به طور کلی دارای دو نوع گرم و سرد و دو نوع دیگر خشک و مرطوب هستند ، اما نه نوع کاشی وجود دارد (4 نوع نرم و گرم ، سرد ، خشک ، رطوبت و 4 نوع ترکیبات ذکر شده در بالا. غذاها ما به شما اطلاعات می دهیم. پیوستن

سعدی کمی گفت:

چهار شورشی چند روز شادی کردند

از آنجا که یکی از چهار نفر مسئول بود ، روح شیرین از قالب بیرون آمد

دو خلط اصلی ، یعنی بلغم و سودا ، اسیدها هستند و سموم کنترل شده توسط این دو بلغم ، حالت سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و کبد ، قلیایی و تا حدودی گرم هستند.

وحشت جالب:

اکثر مردم زخم سرماخوردگی دارند. اکثر آنها تمیز هستند و در هوای سرد به راحتی نمی سوزند وقتی که سرما به مدت طولانی روی بدن آنها بماند. آنها واقعاً می خواهند بخوابند و اکثراً ضعیف هستند. مردم افرادی خونسرد هستند که نمی ترسند. آنها دوستانه هستند و ممکن است احساسات درونی خود را بیان نکنند. موهای آنها می ریزد و تمیز می ماند. به دلیل قدرت سیستم سرماخوردگی ، اسیدیته خون آنها بیشتر است و احتمال ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند MS و پارکینسون بیشتر است. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف همه این افراد را تحت تأثیر قرار می دهد. عضلات آنها کند و ماهیچه ها باریک هستند.

گرما:

افرادی که رنگ پوست گرم تری دارند راحت تر و دلپذیرتر هستند ، اما زود بیدار می شوند. دوباره گرم و گرم می مانند. غذای شیرین زیاد باعث ایجاد جوش و عفونت های پوستی در بدن می شود بنابراین خوردن آب سخت است. تعداد این ضایعات نسبت به گروه اول کمتر بود. بدن آنها فقط در هوای سرد گرم است ، اما گرم شدن در هوای گرم آسان نیست. این افراد با انگیزه ، پاسخگو و قادر به بیان احساسات درونی خود هستند. امروزه ثابت شده است که غذاهای گرم از سیستم سمپاتیک خارج می شوند و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کنند. همانطور که می دانید ، سیستم عصبی با ناراحتی تنفسی بیش از حد و پرخونی اعضای بدن همراه است ، که باعث تحریک و تحریک مواد در بیشتر روده ها می شود.

تغذیه:

غذاها نیز بین این دو نوع قرار می گیرند (به راحتی). به عنوان مثال ، در برخی متون ، شیر ، شیر لبنی و نان سبوس دار غذاهای سالم محسوب می شوند.

اهمیت غذاهای سرد و گرم اصفهان تغذیه است

غذای گرم:

نان نان ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، سوپ سبزیجات ، سوپ ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، تخمه ، خربزه ، چای سیاه ، خردل با ادویه جات ترشی جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذاهای سرد:

آرد جو ، لوبیا ، نخود فرنگی ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، کره و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، سیب زمینی ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، کره ، مرغ آسیاب شده ، تمر هندی و زرشک

علائم دیگر ناهنجاری ها عبارتند از:

الف) دمای پوست: گرمی و سردی پوست نشانه گرما و سردی قلب است. رطوبت و نرمی پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و سیاه نشانه گرما و سفید و سفید کوتاه نشانه سرما است. کرل نشانه خشکی و صاف بودن نشانه رطوبت است.

ج) رنگ رنگ بدن: اکثر افراد سرد پوست سفید ، گرم و قرمز دارند که نشانه گرما است.

د) رویا: خواب بیش از حد علامت سرما و رطوبت است ، در حالی که کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کارها: گرمها سریع کار می کنند ، اما سردها سریع کار می کنند.


دکتر. رضا اطمینانانی

اصفهان یک غذای سالم است


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه اصول اساسی برای یک رژیم غذایی سالم با غذاهای فراوان و متنوع ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روانی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم بودن

محصولات تراریخته و تغذیه

خطرات نیشکر را ببینید

سیگاری های کشنده



دیدگاهتان را بنویسید