بله ، بیماران مبتلا به سیستیت بینابینی می توانند غذاهای مکزیکی (و سایر اقوام) را بخورند!


چیزی که من همیشه به بیماران خود می گویم این است که زندگی با سندرم مثانه / مثانه در صورتی که مهارت حل مشکل خوبی داشته باشید قابل تحمل تر است. بله ، به راحتی می توانید به ناامیدی و ناامیدی برسید ، به ویژه در مورد غذا ، هنگامی که تنها کاری که باید انجام دهید این است که “نکن” و “کانوتوت”. اما اگر به درمان و رژیم های غذایی خود با کنجکاوی نگاه کنید و به دنبال جایگزینی باشید ، بیشتر در مورد خود و انتخاب های خود احساس خواهید کرد!

به عنوان مثال ، بیماران IC اغلب شکایت دارند که قادر به تهیه غذای خود نیستند. این حقیقت در مورد محققانی که غذاهای مکرر هندی ، چینی و مکزیکی را به عنوان عامل درد مثانه و سایر علائم ذکر کردند ، از بین نرفت.

حالا ، فقط برای اینکه بدانید ، من یک خانواده زیبا با فرهنگ زیاد دارم. پسرم ، دختر من کره ای است ، دخترم هلندی هندی است ، دخترم آفریقایی است و خواهرزاده و خواهرزاده ام مکزیکی هستند. و البته ، من فکر می کنم پرتاب کردن کل فرهنگ ها زیر اتوبوس برای محققان غیرقابل درک و پاسخگو نیست. اما به جای شکایت از این موضوع ، تصمیم گرفته ام مشکل خود را نیز در معرض دید عموم قرار دهم. و میوه ها چیست؟ این فقط ترکیبی متفاوت از چیزهای مختلف است ، درست است؟ و تنها کاری که باید انجام دهیم این است که به لیست غذاهایی که در فرهنگ مشترک هستند نگاه کنیم ، چیزها را ایمن نگه داریم و مواردی را که ممکن است مشکل ساز باشد تغییر دهیم.

بیایید نگاهی به غذاهای مکزیکی بیندازیم. به جای نادیده گرفتن این واقعیت که ما نمی توانیم ژالاپینو و چای بخوریم ، بیایید روی عناصر تازه و سرگرم کننده میوه های مورد علاقه خود در جنوب مرز تمرکز کنیم!

نوع: مصرف مقادیر زیاد پروتئین یک عنصر مهم در رژیم غذایی سالم و دوستدار IC است. مشکل گوشت غذاهای مکزیکی نیست ، بلکه نحوه طبقه بندی آن است. انتخاب ها شامل مرغ و گوشت پخته (گوشت گاو ، مرغ ، بوقلمون ، خوک) ، گوشت پخته یا پخته (ماهی تیلاپیا ، گربه ماهی ، میگو یا خرچنگ) و تخم مرغ است. آیا برای خانواده خود غذا می پزید؟ فقط قسمت خود را از بقیه قبل از افزودن عناصر عنصر جدا کنید.

نان ذرت مکزیکی: هر دو تورتیلا ذرت و آرد به طور کلی توسط بیماران IC / BPS به خوبی تحمل می شود. برای کمک به تا شدن این نان های بدون خمیر در تاکو ، بوریتو ، فجیتا و آنچیلادا ، در مایکروویو یا روی اجاق گاز را به مدت کوتاه گرم کنید. نگران “آهک” ای باشید که در عنصر لیست برخی از نان های تورتیلا پیدا می کنید. آهک مرکبات نیست ، اما نام متداول آن هیدروکسید کلسیم است ، یک ماده شیمیایی که به آب اضافه می شود تا به مغز ذرت که برای ساخت نان ذرت ساخته می شود ، کمک کند. همچنین ممکن است آن را به عنوان کاری برای آرد در نظر بگیرید.

سیسی انواع پنیرها در غذاهای سنتی و آمریکایی در مکزیک استفاده می شود. چدار ، جک مونتری ، پنیر خامه ای و کرم (بخشی شور از خامه ترش) مواد نگهدارنده عالی برای تاکو ، بوریتو ، کوسادیلا و سالاد هستند.

میوه: پیاز ، کره بادام زمینی ، بادمجان ، کدو سبز ، ذرت و سبزیجات راهی عالی برای افزودن طعم ، سرگرمی و غذا به غذاهای الهام گرفته از مکزیک هستند! سبزیجات را به قطعات کوچک بریزید و به کوفته ها اضافه کنید تا به تاکو و بوریتو اضافه کنید ، یا سبزیجات را با روغن زیتون و نمک مخلوط کنید و سپس آنها را بپزید یا در فر بگذارید تا تمیز شوند و عطر و بوی آن عالی شود. این یک استفاده عالی از فرمول “کمتر از کامل” است!

آووکادوها: آیا می دانید که گوآکامول سنتی فقط آووکادو ، نمک و کمی فلفل است؟ برای لذت بردن از این سس سالم برای چیپس تورتیلا ، نیازی به افزودن گوجه فرنگی ، فلفل چیلی یا پیاز ندارید! اگر می خواهید کمی تنوع به آن اضافه کنید ، آن را با تکه های فلفل قرمز ، فلفل قرمز و یک قاشق غذاخوری خامه ترش ترکیب کنید. آره!

پی: لوبیا چیتی معمولاً در غذاهای مکزیکی استفاده می شود. سرشار از فیبر و پروتئین محلول ، این عناصر واجد شرایط می توانند به عنوان جایگزین گوشت در بسیاری از غذاها استفاده شوند! هنگام خرید قوطی های قلع ، آنچه ساخته شده است را با دقت بخوانید. برخی شامل مقادیر زیادی چربی اضافه شده و حتی ژالاپینو هستند. لطفاً به خاطر داشته باشید که زنبورهای سیاه ممکن است بیشتر از زنبورهای پینتو یا پینکیتو تحریک کننده باشند.

زمان: بیشتر فصول معمولی مکزیک توسط بیماران IC / PBS به خوبی تحمل می شود. مواد معمول شامل پودر سیر ، پودر پیاز ، پونه کوهی ، گشنیز ، نمک و فلفل است. پاپریکا ، دارچین و زیره نیز اغلب در غذاهای مکزیکی استفاده می شوند ، اما با مقادیر کم شروع کنید تا مطمئن شوید مزاحم شما نمی شوند.

دسته “شاید”:

گوجه فرنگی: به خاطر داشته باشید که خوردن یک تکه گوجه فرنگی بسیار متفاوت از مصرف یک کاسه سس گوجه فرنگی است که ممکن است معادل دو یا سه گوجه فرنگی کامل باشد. اگر توستر شما در مکان خوبی قرار دارد ، ممکن است بخواهید یک یا دو قاشق غذاخوری بریزید یا گوجه فرنگی را به عنوان چاشنی روی تاکو یا فجیتا خود اضافه کنید. فراموش نکنید که رب گوجه فرنگی ، پرس داخل خانه و گوجه فرنگی های جعبه ای معمولاً تلخی کمتری دارند و ممکن است طعم مورد نظر و کمی “اوک” را به شما بدهند.

اهک: آیا از دیدن یک غذای مرکبات در این لیست تعجب می کنید؟ مطمئناً نمی خواهید از آب جلبک دریایی کامل برای پوشاندن گوشت خود استفاده کنید ، اما افزودن چند قطره به گوآکامول ممکن است خوب باشد. پوست آهک (پوست رنده شده) نیز می تواند طعم زیادی را بدون تحریک گلودرد شما اضافه کند. در واقع ، انجام Prelief قبل از غذا ممکن است به شما این امکان را بدهد که غذاهای محرکی مانند گوجه فرنگی ، آب لیمو یا سایر غذاهای تند بخورید.

تاکو نرم نرم با فلفل قرمز سفید و سالسای گندم (تعداد 6 عدد)

بخش

  • 1 روغن زیتون T.
  • من. پیاز خرد شده
  • 1 تکه پنبه ، صاف کرده و ضرب کنید (در صورت تحمل اختیاری)
  • من. تکه های فلفل قرمز شیرین پخته شده
  • 1 من مرغ پخته و پوسیده (می تواند جایگزین گوشت چرخ کرده شود)
  • به زیره T.
  • t پاپریکا
  • 1 تن پونه کوهی tipi
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • من. فلفل قرمز شیرین را بپزید ، بزنید و خنک کنید
  • من. ذرت (برای طعم دادن ، از دانه های گندم پخته شده روی لپه استفاده کنید. قبل از استفاده هم بزنید.)
  • من. کنسرو لوبیا سیاه ، بشویید و بشویید
  • من. کوپاپای خیار
  • من. پیاز خرد شده (در صورت قابل تحمل)
  • 2 تن sua sua
  • 1 تن روغن زیتون
  • 1 تن گشنیز را اضافه کنید
  • به پوست آهک T.
  • 1 تن پونه کوهی tipi
  • 6 عدد آرد ذرت یا ذرت کوچک
  • لتیسی
  • سیسی
  • 1 عدد آووکادو را به صورت ورقه ای برش دهید

روغن زیتون را در تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. ابتدا ½ را اضافه کنید. پیاز ، سیر ، و اول ½ i. فلفل قرمز را بپزید تا قهوه ای و کارامل شود. سینه مرغ ، زیره ، پاپریکا ، پونه کوهی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت دهید تا پخته شود.

در حالی که مخلوط گوشت داغ است ، دمای دوم را بگذارید. فلفل قرمز ، ذرت ، لوبیا سیاه ، خیار ، second دوم دوم. پیاز ، آب گلابی ، روغن ، گشنیز ، پوست آهک و پونه کوهی برای تهیه سالسا.

برای گرم کردن و نرم شدن تورتیلا ، حوله های کاغذی را سوراخ کرده و به مدت 20 ثانیه در مایکروویو گرم کنید. مخلوط گوشت را پر کنید. روی آن را کاهو ، پنیر ، سالسا و برش های آووکادو بریزید. خوشحال باش!

نویسنده ، سخنران ، مدافع بیمار

به دستورالعمل نیاز دارید؟ دستورهای بیشتری می خواهید؟

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0976724626/ref=nosim/nutraconsults-20

For کارکنان بهداشتی: سیستیت بینابینی: راهنمای نمونه های غذایی

دیدگاهتان را بنویسید