تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر دو مورد برای تهیه خمیر هستند. قبل از فرآیند پخت به محصولات پخته شده اضافه می شود تا با تولید دی اکسید کربن مقدار محصولات نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو جزء متفاوت است. در این مقاله از وبلاگ دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص رژیم اصفهان ، پیشنهاد می کنیم تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنید.

جوش شیرین بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و اسیدهای چرب در غذا مخلوط می شود. دی اکسید کربن در دمای کوره تولید می شود. این واکنش وقتی مخلوط می شوند شروع می شود. بنابراین ، در این زمان ، باید سریع و سریع غذا را آماده کرده و در فر قرار دهید. در غیر این صورت ، گاز خارج شده از بافت حذف شده و مقدار محصول نهایی کاهش می یابد.

بیکینگ پودر مخلوط پیچیده تری است که حاوی جوش شیرین و اسیدهای چرب مانند اسید تارتاریک و مواد پر کننده مانند پرچم است. هنگامی که از بیکینگ پودر استفاده می شود ، وقتی غذا تا دمای اتاق گرم می شود ، مقداری دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت آزاد می شود. کدام یک از این دو ماده در ظرف پخت استفاده می شود ، در سایر مواد دستور غذا وجود دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک باقیمانده اسیدی است که از تلخی محصول ناشی می شود ، اگر با اسیدهای چرب موجود در مخلوط ، مانند آب و شیر ، تفاوتی نداشته باشد ، اما بیکینگ پودر حاوی اجزای اسیدی و قلیایی است ، بنابراین بر طعم آن تاثیری ندارد. به

دستورالعمل استفاده از بیکینگ پودر همچنین به این معنی است که آنها حاوی مواد مرتبط با بوی دیگر مانند شیر هستند. بله ، می توان از بکینگ پودر به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مواردی که بیکینگ پودر در دستورالعمل تهیه کیک توصیه می شود ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد ، بنابراین این واقعیت که اسید چرب در جوش شیرین وجود ندارد اندازه کیک را افزایش دهید ، اما می توانید آن را به خامه اضافه کنید. از جوش شیرین به جای بیکینگ پودر استفاده شده است.

تفاوت جوش شیرین با بیکینگ پودر اصفهان در تغذیه است


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه اصول اساسی برای یک رژیم غذایی سالم با غذاهای فراوان و متنوع ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روانی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه در اصفهان کلیک کنید.


دکتر. رضا اطمینانانی

اصفهان یک غذای سالم است


مطالب پیشنهادی:

بوی بد دهان را از بین ببرید و غذا بخورید

انحطاط راست و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

خمیر یا جوش شیرین را ورز دهید




دیدگاهتان را بنویسید