جام شکلات کره بادام زمینی


چه کسی عاشق یک کاسه کره بادام زمینی با پوشش شکلاتی شیرین آن نیست که روی کره بادام زمینی نرم را پر کرده است؟ اما کاسه های بادام زمینی خریداری شده از فروشگاه که پر از شکر هستند ، برای ما چندان مناسب نیست که هر روز استفاده کنیم. به همین دلیل من از ساخت این دستور الهام گرفتم. این یک انتخاب سالم نسبت به یکی از آبجوهای شکلاتی من است (اگر می توانید آن را نوار نامید) زیرا از قند معمولی استفاده می کند و به نظر من طعم بهتری دارد. این کوکی های شکلاتی دارای جو دوسر هستند که سرشار از مواد مغذی مانند چربی های سالم ، پروتئین ، آهن ، ویتامین B6 ، برای سلامت مغز ، منیزیم ، که برای اعصاب و بافت ماهیچه ها لازم است ، و مصرف فیبر مفید است. آنها بیشتر در طول روز یک دسر یا یک میان وعده کوچک هستند.

این غذاهای کره بادام زمینی بسیار آسان تهیه می شوند و فقط شش چیز ساده و خانگی هستند. نکته بعدی در مورد این دستور پخت نکردن آنها است! تنها چیزی که لازم دارید چند مورد ضروری ، یک دستگاه برش کوکی و احتمال یخ زدن است! من عاشق انجام تعطیلات آخر هفته و سرگرمی آنها در طول هفته هستم. اگرچه این دستور العمل گیاهی نیست زیرا حاوی عسل است ، اما می توانید عسل را جایگزین شهد آگاو کنید ، زیرا بسیار شبیه است. در هر صورت ، این یک گزینه دسر خوشمزه است و برای تابستان عالی است زیرا سرد سرو می شود!

بیایید این فنجان های شکلاتی شیرین کره بادام زمینی را درست کنیم! در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

دسته بندی:

  • 2 فنجان جو دوسر

  • 1 فنجان عسل

  • کره بادام زمینی ترد یا یکدست (مقدار خاصی ندارد ، می توانید به میزان دلخواه اضافه کنید)

  • 1/2 فنجان روغن نارگیل

  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

  • 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین

جهت ها:

  1. در یک کاسه بزرگ ، جو و عسل را با هم مخلوط کنید تا چسبناک شود. اگر اتصال به یکدیگر سخت است ، با خیال راحت نامه های بیشتری اضافه کنید.

  2. یک قالب کیک را با روغن نارگیل بریزید یا از جوش شیرین استفاده کنید و در قالب کیک به طور مساوی با عسل مخلوط کنید. فشار را به پایین صفحه فشار دهید. فشردن میله ها بسیار مهم است زیرا این امر پایه و اساس غذاهای کره بادام زمینی ما را تشکیل می دهد.

  3. در حالی که شکلات ذوب شده را آماده می کنید در یخچال قرار دهید

  4. در یک قابلمه روغن نارگیل را ذوب کرده و کره کاکائو را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا یکدست و یکدست شود ، سپس شربت افرا را اضافه کنید. (بگذارید 5-10 دقیقه خنک شود)

  5. لاک را از یخچال بردارید و با انگشت یا قاشق (من از یک قاشق چای خوری استفاده کردم) مخلوط عسل جو دوسر را سوراخ کنید و مطمئن شوید که کاملاً به قالب کیک نچسبد.

  6. کره بادام زمینی خود را بریزید و روی هر دندان بریزید یا روی آن بمالید (دوباره ، آنچه را که می خواهید به هر دندان اضافه کنید اما روی آن را کاملاً نپوشانید). آنها را حدود پنج دقیقه در یخچال قرار دهید

  7. از یخچال خارج کرده و مخلوط شکلات را با هم روی هر بشقاب بریزید.

  8. آنها را حداقل برای بیست دقیقه در یخچال قرار دهید ، در غیر این صورت می خواهید آنها را سرو کنید و لذت ببرید!

این فنجان های جو دوسر کره بادام زمینی را می توانید به مدت دو تا سه ماه در یخچال در ظرف سرد نگهداری کنید. به خصوص در فصل تابستان ، بهتر است آنها را در یخچال نگهداری کنید مگر اینکه دوست داشته باشید زیرا روغن نارگیل ذوب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید