سس گوجه فرنگی گیلاسی ساخته شده در میسون جار


تابستان برای ما زمان بد برداشت است. یک هفته ما مقدار زیادی کدو سبز می چینیم ، دیگری بادمجان است و این هفته رب گوجه فرنگی است. یکی از سس های ماکارونی مورد علاقه من پخت رب گوجه فرنگی در فر با روغن زیتون ، کپر و سیر است. به طور معمول ، من گوجه فرنگی ها را بعد از پوست کندن کامل قرار دادم ، اما این هفته ، رب گوجه فرنگی را پوست کردم و سپس آن را در یک ظرف پوست با یک کاسه مخلوط کننده تمیز کردم. نتیجه یک سس شیرین و خامه ای است که یک افزودنی عالی برای ماکارونی است و شما را از پنیر پارمزان بیشتر راضی می کند. سوفیا ، دختر 2 ساله ما ، نمی تواند سس گوجه فرنگی خود را روی پوست ماکارونی سیر کند.

2 وسیله ای که برای تهیه سس نیاز دارید.

تنها چیزی که برای تهیه حلقه سس گوجه فرنگی نیاز دارید یک قوطی حلبی و چیزی است که می توانید سس را با آن تمیز کنید. من از جوش شیرین در یک بطری آب استفاده می کنم تا بتوانم ظرف ها را با ذخیره سس تمام شده در همان جعبه ای که درست کردم ذخیره کنم ، اما می توانید از غذاساز یا مخلوطی برای تشکیل یک محلول استفاده کنید. گوجه فرنگی را روی یک ورقه پخت در فر با روغن زیتون ، سیر ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل بپاشید. منتظر بمانید تا سس نرم شود ، به شیشه ماسون و هر چیز دیگری که می خواهید سس با آن مزه دار شود ، اضافه کنید. در ویدیو خواهید دید که من سبزیجات تازه نیز اضافه کرده ام ، اما می توانید خامه ، پنیر پارمزان یا هر ادویه دلخواه دیگری را به سس اضافه کنید. ترکیب کنید تا به نیاز دائمی برسید و تمام شود. بله ، بسیار ساده است. می توانید سس ماسون را حداقل یک هفته در یخچال نگهداری کنید یا می توانید سس گوجه فرنگی خود را سرخ کرده و در تمام زمستان میل کنید. فقط مطمئن شوید که قبل از تمیز کردن سس را نرم کنید تا شیشه شکسته نشود!

روش های مختلفی برای استفاده از سس گوجه فرنگی وجود دارد.

البته ، انتخاب واضح سس گوجه فرنگی قرار دادن آن روی ماکارونی است ، اما من دوست دارم از آن به عنوان پایه در چیلی یا هر سوپی که طعم گوجه فرنگی شیرین می خواهید استفاده کنم. می توانید از آن برای تهیه سالسا استفاده کنید یا آن را بپزید تا غلیظ شود و تبدیل به رب گوجه فرنگی شود. پوست را به صورت تکه های یخ درآورید و سپس از تمام زمستان برای تهیه سوپ استفاده کنید. امروزه ، ما از آن در پیتزا و سایر قسمتهای محصول خود به عنوان روکش (کدو سبز ، بادمجان و قارچ) استفاده می کنیم. می توانید شکشوکا (تخم مرغ با سس گوجه فرنگی) یا سس کاری تهیه کنید که شیرین و خوشمزه باشد.

ببینید سس زیر چقدر آسان است.

سس گوجه فرنگی گیلاسی ساخته شده در میسون جار

تابستان برای ما زمان بد برداشت است. یک هفته ما مقدار زیادی کدو سبز می چینیم ، دیگری بادمجان است و این هفته رب گوجه فرنگی است. یکی از سس های ماکارونی مورد علاقه من پخت رب گوجه فرنگی در فر با روغن زیتون ، کپر و سیر است. به طور معمول ، من گوجه فرنگی ها را پس از پوست کندن کامل قرار دادم ، اما این هفته ، رب گوجه فرنگی را پوست کردم و سپس آن را در یک ظرف پوست با میکسر تمیز کردم. نتیجه یک سس شیرین و خامه ای است که یک افزودنی عالی برای ماکارونی است و باعث افزایش پنیر پارمسان می شود. سوفیا ، دختر 2 ساله ما ، نمی تواند سس گوجه فرنگی خود را روی پوست ماکارونی سیر کند.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

کلاس خیس ، لباس و سس

بخش

  • 2 کوارتز گوجه قرمز ولا تا کنید و بشویید
  • 1/4 فنجان روغن زیتون خالص تر
  • حدود 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک شده
  • 2 میز قاشق سرکه پالسامیک
  • 2 میخک ها سیر شکسته شده
  • نمک و فلفل چشیدن

ضمیمه

  • هر گونه گیاه جدیدی که دارید حدود 1/4 فنجان ، جعفری ، شوید یا ریحان خوب کار می کند
  • 2 قاشق kulimi نصف و نیمه کار خواهد کرد
  • 1/4 فنجان کنار کیف پارمزان

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • رب گوجه فرنگی را به یک ورقه پخت اضافه کنید. با روغن زیتون و روغن پالم بریزید. روی پونه کوهی ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل تأکید کنید (بعداً می توانید نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید).

  • حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که رب گوجه فرنگی شروع به خرد شدن کند در فر بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید که خنک شود.

  • گوجه فرنگی ها را با تمام آب به ته قالب اضافه کنید و به یک چهارم ظرف ماسون اضافه کنید. می توانید مواد دیگر مانند سبزی تازه ، پنیر یا خامه را اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی با خمیر مخلوط در تقاضای ثابت. اکنون استفاده کنید ، خشک کنید یا در یک بطری آب قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید