سوپ گوجه فرنگی خامه ای پانرا تند


پاستا Le-Vodka با سوپ گوجه فرنگی نان پانرا ملاقات می کند! این ایده در سوپ قبلی که پاستا بدون ودکا نام داشت ظاهر شد. سس ودکا یک عنصر بزرگ بود ، بنابراین تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه بسیار آسان بود! پسرم یکی از چوبها را برداشت و گفت: “سلام! این از پانرا هست؟! “من باید کمی ناراحت باشم زیرا پسرم پانرا را بیشتر از آشپزی مادرش دوست دارد. اما در حقیقت ، هر دو دست من به سرعت به هوا رفت. من برای برنده شدن هیجان زده بودم!

چگونه می دانید که یک غذا سالم است؟ یک راه برای رنگ های زیبا! بلوبری ، سیب زمینی شیرین ، کلم پیچ (سبز روشن بعد از یک دقیقه پخت!) ، لوبیا آبی قرمز! مو روش دیگری برای تشخیص سالم بودن غذا است! ما می توانیم بهترین غذای جهان را از نظر دید و مزه تشخیص دهیم!

اغلب ادویه جات طعم را اضافه می کنند. این سوپ حاوی پونه کوهی شیرین ، سرشار از آنتی اکسیدان است! بارگیری وعده های غذایی و سایر میان وعده ها سلامتی را افزایش می دهد! با خیال راحت می توانید مقدار بیشتری به این سوپ با مرزنجوش و / یا ریحان اضافه کنید.

به دنبال و ارزش ORAC (انرژی محافظتی) برخی از غذاها و طعم های مورد علاقه خود را در superfoodly.com مقایسه کنید در آنجا ، به دنبال چند حیوان غذایی باشید تا این واقعیت را روشن کنید که چیزی بیش از دریافت سموم از گیاهان نیست.
هر روز ده علامت چک! 1) نخود فرنگی (سفید) ، 2) ادویه جات ترشی جات (فلفل قرمز ، پونه کوهی) ، 3) سایر میوه ها (گوجه فرنگی) ، 4) میوه ها (خرما) ، 5) آجیل (بادام هندی) ، 6) سبزیجات (ریحان تازه)
توجه: سوپ گوجه فرنگی خامه ای پانرا گیاهی نیست (حاوی خامه و شیر).



سوپ گوجه فرنگی خامه ای پانرا تند

2 خمیر پنیر خامه ای

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

1 قاشق چایخوری پونه کوهی

2 قوطی رب گوجه فرنگی

ipu kesu

1 apa pi sinasina ، شستشو

4 روز مرخصی

2 فنجان آب

ریحان جدید برای تزئین!

  • مخلوط را با گاز ، حبوبات ، خرما و آب پر کنید.
  • یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا سیر و ادویه جات بپزد و در صورت نیاز ، هر بار کمی آب اضافه کنید. (اختیاری: 1/2 حبه پیاز را با سیر و ادویه جات بپزید تا کمی جویدن به سوپ شما اضافه شود)
  • گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و بجوشانید ، سپس 20 تا 30 دقیقه هم بزنید.
  • مخلوط را خوب مخلوط کنید تا خامه ای بر پایه کرم ایجاد شود.
  • با خامه بریزید و وقتی سوپ داغ شد ، با ریحان تزیین کنید و لذت ببرید!

فلفل قرمز طعم تلخی به سوپ داد – اگر ادویه مورد علاقه شما نیست ، می توانید آن را کنار بگذارید یا از دستور غذا کم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید