نان کدو سبز آویشن لیمو – به راحتی در خانه با دنیس درست می شود


نان کدو سبز لیمو

تابستان نیزه در نوسان کامل است. آویشن تازه و لیموترش این نان کدو سبز را بسیار خاص کرده است. لیمو و آویشن سرد و کمی شیرین ، درخشندگی ، مرکبات و ادویه را به این نان کدو اضافه می کنند. اخیراً گیاهان و ادویه جات زیادی را برای پخت من معرفی کردم. میوه ها و ادویه جات عطر و طعم بیشتری می بخشند و مزایای بسیاری برای محافظت از سلامتی مانند میوه ها ، سبزیجات ، غلات کامل و سایر غذاهای گیاهی دارند. برگهای جدید راحت تر رشد می کنند و دارای سطوح بالاتری از آفت کش ها نسبت به برگهای خشک شده یا فرآوری شده هستند.

بهداشت و توصیه های بهداشتی

  1. کدو سبز: کدو سبز منبع خوبی از ویتامین C و A ، پتاسیم ، فولات ، فیبرهای محلول و نامحلول است. پوست سبز سرشار از آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر آسیب سلولی رادیکال های آزاد محافظت می کند. کدو سبز را با استفاده از رنده جعبه یا غذاساز رنده کنید. کدو سبز متوسط ​​بهترین عملکرد را دارد ، برای جلوگیری از رطوبت زیاد در اندازه بزرگ ، کدو حلوایی رنده شده یا شیر نارگیل را با یک حوله کاغذی بریزید.
  2. Fou Oe: آویشن آشپزی را می توان به صورت تازه ، خشک یا به عنوان اسانس استفاده کرد و در میوه های شیرین و معطر یافت می شود. در این دستور ، ابتدا برگها را از گیاه جدا کنید و سپس برگها را با دقت کوتاه یا برش دهید. اگر آویشن تازه در دسترس نیست از 1 قاشق چایخوری برگ خشک استفاده کنید.
  3. آب لیمو و پوست لیمو: شما به یک لیمو تازه نیاز دارید. پوست لیمو قسمت بیرونی میوه به رنگ زرد روشن است و برخلاف آب لیمو حاوی روغنهای ضروری است. من دوست دارم از پوست میکرو هواپیما برای تهیه پوست لیمو استفاده کنم ، اما شما همچنین می توانید از سوراخ های کوچک روی رنده جعبه استفاده کنید. مراقب باشید پوست سفید لیمو را داخل آن نگذارید زیرا طعم بسیار تلخی دارد.
  4. نان گندم کامل: آرد گندم کامل از آرد گندم کم پروتئین تهیه می شود که حاوی گندم کامل و جوانه است و آن را جایگزین مناسبی برای نان سفید در کیک های پخته ، کلوچه ها ، مافین ها و نان های تند می کند. در دستور غذا 25٪ نان سفید و نان سبوس دار جایگزین کنید.
  5. شربت افرا: من دوست دارم از شربت افرا برای جایگزینی قسمت قند استفاده کنم. شربت افرا طعم طبیعی شیرینی را اضافه می کند ، در مقایسه با شکر دانه ای سالم تر و مغذی تر است.
  6. روغن زیتون: ترکیب کره تصفیه نشده و روغن زیتون رطوبت و نرمی را تضمین می کند. من دوست دارم از روغن زیتون با طعم سبک در پخت استفاده کنم.
  7. ابزار پخت: دستگاه غذاساز یا دستگاه فروش خودکار ، زوستر میکرو هواپیما ، پایه برقی با میکسر یا میکسر برقی ، نان 9 تا 5 اینچی ، لیوان و قاشق اندازه گیری ، قطره چکان ، کاردک ، الک ، کاغذ روغنی ، بدون چوب پخت و یک ورقه پخت سرد
  8. پختن: قبل از شروع دستور غذا ، همه کره ، کره ، کره ، تخم مرغ و لیمو را در دمای اتاق مرتب کنید. مراقب باشید مخلوط آرد را با خمیر مخلوط نکنید ، من دوست دارم کمی آن را نگه دارم و به آرامی آن را با یک کاردک جمع کنید. پس از وارد کردن خمیر به ظرف نان ، یک چاقوی تیز بردارید و قسمت بالا را با یک برش عمیق در وسط طولانی نان بمالید. این تنظیم زمان پخت را افزایش می دهد و به یک تصویر زیبا می افزاید. در پایان 5 تا 7 دقیقه زمان پخت ، به دنبال قهوه ای شدن باشید و از خمیر دندان استفاده کنید تا بررسی کنید که آیا نان پخته شده است یا خیر.
مراقبت های بهداشتی: آب لیمو ، پوست لیمو ، برگهای تازه ، کدو سبز ، روغن زیتون ، شربت افرا و خرده نان سبوس دار.

فوآ

نان کدو سبز لیمو

بخش

  • 4 قاشق غذاخوری آغشته به کره در دمای اتاق
  • 1/2 فنجان که دوست دارند
  • 1/3 فنجان روغن زیتون بکر
  • 1/3 فنجان سوآ ماگالا
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • کره 1/2 پیمانه
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • 1 قاشق غذاخوری پوست لیموی تازه
  • 1 1/2 فنجان سوکا

میا ماگو

  • 2 فنجان تمام نان مفید برداشته شد
  • 1/2 فنجان نان سبوس دار نان تست
  • 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری تیوکا
  • 1 قاشق غذاخوری پایان برگ تازه

لعاب لیمو (اختیاری): در یک کاسه کوچک همزن با 1/2 فنجان پودر قند و 1/4 قاشق چای خوری آب لیمو ، به تدریج یک تا دو قاشق چای خوری خامه سنگین اضافه کنید تا درخشندگی اسموتی ایجاد شود.

جهت ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک نان 9 اینچی تا 5 اینچی را با یک ورقه نچسب ورز دهید و کف آن را با 2 طرف کاغذ روغنی بچینید.
  2. در یک کاسه متوسط ​​، خرده نان همه منظوره و غلات کامل ، بیکینگ پودر ، بیکینگ پودر و برگ خلیج تازه را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. با سرعت متوسط ​​با مخلوط برقی یا مخلوط کن کره و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود ، روغن زیتون و شربت افرا را اضافه کنید ، بگذارید تا سبک و کرکی باقی بماند ، حدود 3-4 دقیقه.
  4. وانیل و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند.
  5. با سرعت کم ، آب لیمو و پوست لیمو را مخلوط کرده و دانه های کدو سبز را اضافه کنید.
  6. با سرعت بالا ، مخلوط آرد متناوب و دوغ را شروع و پایان دهید تا مخلوط شود ، مراقب باشید در مصرف آن زیاده روی نکنید.
  7. قاشق ها را در قالب های نان جایگزین کنید و در وسط فر قرار دهید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید ، تا روی آن کمی قهوه ای شود و وقتی گرم پخته شد از یک خلال دندان استفاده کنید.
  8. از فر خارج کرده و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. آرد سوخاری را بردارید و بگذارید روی سردخانه بماند.
  9. در صورت لزوم به مدت 1-2 روز در دمای اتاق نگهداری کنید ، در صورت نیاز بسته بندی کرده و روز بعد در یخچال قرار دهید.

برای بهترین میوه کدو سبز

مافین کدو سبز و هویج با لعاب افرا

کیک لیمو ، کدو سبز و بادام بوندت

نان کدو سبز شکلاتی و بستنی تمشک

کیک کدو سبز کدو سبز Bundt

دیدگاهتان را بنویسید