3 دلیل برای احساس خستگی از رژیم غذایی GF


من فکر می کنم این احتمالاً رایج ترین شکایتی است که من هنگام دیدن بیماران مبتلا به بیماری سلیاک دریافت می کنم. اغلب ، افراد به این فکر می پردازند که به مکمل پیچیده ، نمونه رژیم غذایی برای تشخیص طعم غذا یا یک مطالعه آزمایشگاهی تخصصی نیاز دارند. اما ، معمولاً به چند ستون اصلی مراقبت های بهداشتی و سازماندهی آزمایشگاه برمی گردد. بیایید در زیر بحث کنیم.

  1. کمبود فیبر و پروتئین در رژیم غذایی

این بسیار دور است ، نه تنها در افراد مبتلا به بیماری سلیاک ، بلکه در عموم مردم. پروتئین و فیبر به کنترل قند خون کمک می کند ، یکی از مواردی که به سطح انرژی کمک می کند. قند خون پایدار = سطح انرژی پایدار و پایدار.

اغلب ، اکثر مردم فراموش می کنند که پروتئین را در صبحانه و ناهار بگنجانند و آن را به یک استیک بزرگ یا استیک شیر هنگام شام اضافه کنند. بدون داشتن پروتئین کافی در ابتدای روز ، انرژی که در آن هستید کاهش می یابد و متوجه می شوید که به جای ورزش کردن ، تمایل به چرت زدن دارید!

از نظر فیبر ، اکثر مردم نیز به اندازه کافی ندارند. به طور متوسط ​​کانادایی ها روزانه 10 تا 15 گرم پوند فیبر دریافت می کنند. مقدار توصیه شده 25-38 گرم در روز است. در افراد مبتلا به بیماری سلیاک ، رژیم غذایی کم فیبر بیشتر رایج است زیرا بسیاری از سلیاک ها مقدار زیادی برنج سفید (فیبر کم) و سایر غلات و محصولات تهیه شده با سطوح پایین بیماری سلیاک مصرف می کنند. غلات و شیرینی مانند غلات ، نان ، ماکارونی و میله ها به

بدون استفاده از فیبر در وعده های غذایی و میان وعده ها ، قند خون به طور مداوم بالا و پایین می رود که به تناسب بدنی برابر کمک می کند.

دستور صبحانه را که شامل راه هایی برای طراحی مجدد صبحانه بدون گلوتن است ، بررسی کنید.

2 غذاهای سریع و / یا غذاهای نامتعادل

بیشتر مردم به 3 وعده غذا در روز و احتمالاً 1 میان وعده نیاز دارند ، مخصوصاً اگر فردی هستید که بین وعده های غذایی بیش از 5 ساعت فاصله دارد. عدم رژیم طولانی مدت نیز می تواند به عدم تعادل قند خون کمک کند که بر سطح انرژی تأثیر منفی خواهد گذاشت. در موارد دیگر ، مردم مدت زیادی بدون شهر می مانند و به من می گویند که مشکل طولانی مدت بدون غذا را ندارند. اما به محض غذا خوردن ، خود را در فکر غذا می بینند زیرا همه آنها ناگهان در STARVING بودند و معمولاً گرسنه به نظر می رسیدند. این هورمون گرسنگی شما ، گرلین ، در محل کار است. هرچه معده شما بیشتر دوام بیاورد (یعنی هرچه بیشتر بدون خوردن غذا بروید) ، مقدار بیشتری از این هورمون توسط معده شما ترشح می شود. هر چه سطوح شما بالاتر باشد ، گرسنگی شما بیشتر می شود و می توانید بیولوژیکی غذا بخورید تا گرسنگی را برطرف کنید. همانطور که می توانید تصور کنید ، خوردن مقدار زیادی غذا در یک زمان نشسته قطعاً باعث می شود احساس ناخوشی کنید.

علاوه بر این ، اگر رژیم غذایی شما نامتعادل باشد ، ممکن است حفظ سطح انرژی شما نیز مشکل باشد. این امر ارتباط زیادی با ثبات و کافی بودن فیبر و پروتئین در رژیم غذایی دارد که در بالا مورد بحث قرار گرفت.

3. حد پایین کوچک

افراد مبتلا به بیماری سلیاک در معرض خطر بیشتری برای کمبودهای تغذیه ای و سایر شرایط خود ایمنی هستند که می توانند به خستگی کمک کنند. و به عنوان یک قاعده کلی خوب است که موارد زیر را سفارش دهید:

  • هاشیموتوس (یا بیماری خود ایمنی تیروئید). با بررسی TSH ، آنتی بادی های تیروئید و مکمل هایی مانند T3 و T4 می توانید این وضعیت را با پزشک خود آزمایش کنید.
  • کم خونی فقر آهن یا کمبود آهن. پزشک شما می تواند این آزمایش را با سفارش سطح CBC و فریتین سفارش دهد.
  • سطوح پایین B12 این نوع دیگری از کم خونی است و پزشک شما می تواند با آزمایش سطح B12 این آزمایش را تجویز کند.
  • مس کم. اگر شرایط فلز به آهن اضافه شده پاسخ نمی دهد ، باید آزمایش شود. پزشک سطح مس را تجویز می کند.

برای بهبود تناسب اندام چه بخوریم:

  • 3 وعده غذا در روز و میان وعده را در نظر بگیرید تا بیش از 5 ساعت بدون غذا نخورید.
  • 7 تا 10 گرم فیبر در هر وعده غذایی مصرف کنید. برای رسیدن به این هدف ، انتظار دارید نیمی از فنجان میوه ، 1/4 فنجان غلات کامل یا سبزیجات و 1/4 فنجان پروتئین تهیه کنید (لوبیا / حبوبات یا آجیل / دانه ها را برای انتخاب پروتئین خود انتخاب کنید).
  • شامل 15 گرم پوند پروتئین در صبحانه و 20-30 گرم پروتئین در وعده ناهار و شام است.
  • با پزشک یا متخصص تغذیه محدودیت های کم آزمایشگاهی را در میان بگذارید.

منابع خوب فیبر:

  • میوه ها ، به ویژه پرتقال ، توت ، سیب و گلابی
  • میوه ها ، به ویژه سبزیجات برگ سبز ، آووکادو ، نخود سبز ، هویج و آب میوه
  • غلات کامل شامل جو دوسر GF ، برنج قهوه ای ، تف ، ارزن ، کینوا و گندم سیاه است
  • لوبیا و حبوبات شامل عدس ، نخود فرنگی ، لوبیا سیاه ، لوبیا سفید ، لوبیای ادامه ، توفو ، تمپه ، “رشته فرنگی” یا “برنج” تهیه شده از لوبیا و غیره است.
  • کتان ، پوست سایلیوم و دانه های چیا

منابع خوب پروتئین:

  • دانه های شاهدانه ، بادام ، بادام زمینی ، تخمه آفتابگردان و سایر آجیل ها و دانه ها
  • لوبیا و حبوبات شامل عدس ، نخود فرنگی ، لوبیا سیاه ، لوبیا سفید ، لوبیای ادامامی ، توفو ، تمپه ، “رشته فرنگی” یا “برنج” تهیه شده از لوبیا و غیره است.
  • ماست ، جانبی ، طرف خالی ، شیر گاو ، شیر سویا
  • تخم مرغ ، مرغ ، مرغ ، ماهی قزل آلا ، گوشت گاو ، ماهی ، اردک و غیره

تاریخ آزمایش مصرف انرژی:

ساعت 7 صبح: 1/2 فنجان جو دوسر ، پخته شده ، با 1/4 فنجان شاهدانه ، 1 TBP کتان آسیاب شده ، یک مشت زغال اخته ، با مقداری ماست/خامه (اختیاری) و شربت شربت افرا و شیک و دارچین پر کنید.

طول = 11 گرم ؛ پولوتینی = 13 گرم

ساعت 12 شب: 3/4 فنجان پنیر پخته ، 1/2 فنجان ادامام پخته ، 1/4 فنجان خیار پخته ، 1/4 فنجان رب گوجه فرنگی ، 3 پنیر فتا TBP ، 1 فنجان اسفناج ، همراه با سس سالاد.

طول = 13 گرم ؛ پولوتینی 22 گرم

4 بعد از ظهر: apu

آلووا = 4 گرم

6:30 بعد از ظهر: نمک و ادویه افرا 4-5 پیمانه ، 1/2 فنجان سیب زمینی بو داده ، 1 فنجان کلم بروکلی بو داده ، 1 تکه پرتقال

فیبر 10 گرم ؛ پولوتینی = 28 گرم

کل فیبر 38 گرم ؛ پولوتینی 63 گرم



دیدگاهتان را بنویسید